Eric Prydz zavrtio teaser novog A/V nastupa [CELL.]

Petak, 24 Srpanj 2020

Premijeru će izvesti 25. srpnja u sklopu virtualnog festivala Tomorrowland Around The World


Eric Prydz je predstavio na društvenim mrežama svoj novi live koncept i audio-vizualni nastup imena [CELL.] koji će nas odvesti u nove svjetske dimenzije, a teaser pogledajte niže.Prošle godine Prydz je na partijima diljem svijeta nastupao uz Epic 6.0 Holosphere A/V show kojeg je predstavio i na Tomorrowlandu.

Tomorrowland Around The World održava se virtualno 25. i 26. srpnja, a moći će se gledati samo ako kupite prethodno ulaznicu za 12.50 € na službenoj web stranici festivala ovdje.Tomorrowland u nemogućnosti da održi svoj festival u Belgiji želi posjetiteljima virtualno ponuditi jednako kvalitetan program prepun iznenađenja na polju moderne digitalne tehnologije. Tako ćemo uz već dobro poznate izvođače imati priliku uživati i u emulaciji scenske tehnike poput vatrometa i lasera uz pomoć 3D vizuala, inovativnog dizajna video igara i green screen tehnologije koja izvođače smješta u različita scenska okruženja.

Line up Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, NERVO, Paul Kalkbrenner, Steve Aoki, ANNA, Dixon, Charlotte de Witte, Tale of Us, Adam Beyer, Joris Voorn, Patrice Baumel... kompletan popis je ovdje.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eric Prydz (@ericprydz)

Eric Prydz zavrtio teaser novog A/V nastupa [CELL.]