Skip to main content
  • alt
  • 10.02.2015.

Exit ima novu rundu lineupaša

Naš najdugovječniji regionalni festival za ovogodišnje puhanje 15 svijećica s muzikalne torte bacio je novu rundu stanovnika lieupa.

 
Od 9. do 12. srpnja još jednom se slavi ljubav u trodnevnom spektaklu. Nova imena uključuju Clean Bandita koji će, sa svojim friško Grammyjem ovjenčanim hitom za najbolju dance traku “Rather Be”, oderati set 9. srpnja na Main Stageu EXIT-a. Ekipa je uklizala na scenu 2012. na simboličko 100. mjesto UK ljestvice singlova. No već prošlogodišnja Mozart’s House traka uklizala je među prvu dvadesetku.

alt

Posljednji “Rather Be” je ovaj kvartet s Cambridgea katapultirao među zvijezde s preko 220 milijuna pogleda na Youtubeu, mjestom među pet nashazamanijih pjesama ikad i titulom najstreamnije trake 2014. Četvorka je friško nominirana i na BRIT Awardsu gdje se za titulu najboljeg britanskog banda natječe s velikanima popout Coldplaya.

 
Istoga će datuma Roni Size tresti Petrovaradinsku tvrđavu. Roni time otvara listu za X-bass performere udružujući se s friško ponovo ujedinjenom supergrupom Reprazent, koja je na pomolu prvog izdanja nakon 15 godina. Pod Ronijevim vodstvom jedna od najutjecajnijih elektroničkih grupa ikada ponovo pušta zrakom vibracije Dynamite MC-ja, Onaleea, Si Johna, Davea Amsoa, Jaya Vilcoxa i Dannyja Coxa.

alt

 
Zomboy je nova faca dubstepa koji će ove godine popuniti Skrilexovu poziciju i razrušiti Petrovaradinsku tvrđavu. Dvadesetpetogodišnji britanac zavrtio je već diljem kugle, od Argentine do Hollywooda i već trlja ruke za EXIT avanturu.

alt

 
Hannah Wants, vlasnicu BBC Radio 1 rezidencije i redovnu stanovnicu ibiške Amnesie ćete moći uhvatiti nakon što ure otlkucaju ponoć kada gospodinčna bassa preuzima Main Stage za jedno vibrirajuće glazbeno putovanje u bezbožne sate. Ime njene trenutne turneje je ” What Hannah Wants” i tko zna možda 12. srpnja napokon dobijemo odgovor.

Nemaš li još ulaznice oko ovdje i party on!

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2