Skip to main content
  • alt

Exitova cijena za 4, sreća za 5!!!

Team Exit festivala razumije da je ljeto razdoblje kada želiš biti s onima koje voliš, kada se tijekom godine rasipane ekipe iznova sastavljaju i stvaraju sjećanja.

 
Ova open air avantura u svoja dva podavanturistička pothvata, Exit i Sea Dance festival, stoga je odlučila produžiti rok za akciju “Cijena za 4, sreća za 5” aka 4 + 1 pakete ulaznica. Inicijalni rok od 25. svibnja pomaknut je na 5. lipnja kako bi se se ekipe željne balkanskog spektakla mogle organizirati.

alt

 
Postupak znate, skupi li vas se četvero za upad, bilo da kupujete za Exit, Sea Dance ili pak cijelu Exit Avanturu, petim upadom časti Exit team i akciju već možeš uloviti na svim prodajnim mjestima i klizneš li hipertekstom na www.exitfest.org.
 
Festivalske ulaznice za Exit u prodaji su po cijeni od 459 kn (474 kn za kupovinu online). Ulaznice za Sea Dance Festivala na plaži Jaz pored Budve mogu se kupiti po cijeni od 330 kn (335 kn online), dok se jedinstvena ulaznica za više od deset dana Exit Avanture (Exit + Sea Dance) može se nabaviti za samo 549 kn (559 kn online).
 
Da bi k tome logistika protekla glatko i da ne bi morao brinuti o baš ničemu osim partijanja do zore u ponudi se nalazi i organizirani aranžmani prijevoza i smještaja.

alt

 
Na Exitu naoštrite uši za headlinere poput Manu Chao La Ventura, Faithless, Motörhead, Emeli Sandé, Hardwell, Eagles Of Death Metal, Martin Garrix, Clean Bandit, Capital Cities, John Newman, Chris Liebing, Adam Beyer, Dixon, Goldie, Hudson Mohawke, Tom Odell, Zomboy…
 
Plaža Jaz pored Budve postat će dom lineupašima  kao što su The Prodigy, Rudimental, Noisia, Róisín Murphy, Dubioza kolektiv, James Zabiela, Sigma, Black Sun Empire, Kim Ann Foxman…
 
Skokni na službenu stranicu i proviri detaljnije na program. Uhvati svoju ljetnu avanturu!
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop