Skip to main content
  • 5.04.2016.

Faithless DJ set uz Sister Bliss na Sea Dance festivalu

Autorica nekoliko najvažnijih brojeva elektroničke glazbe i glazbena snaga legendarne grupe Faithless, Sister Bliss nastupit će 15. srpnja na Dance Paradise pozornici trećeg Sea Dance festivala.

Piše: 


Slavna umjetnica iz Londona pisala je glazbu za himne poput "God is a DJ", "Insomnia", "We Come 1", "Music Matters", "Salva Mea" uz pomoć kojih je Faithless ušao u povijest moderne glazbe kao jedan od najbitnijih bendova elektronske glazbe s preko 15 milijuna prodanih albuma. Sister Bliss ima brojne singlove i dva samostalna albuma, a surađivala je s imenima kao što su Boy George, Dido, Example ili Robert Smith (The Cure).
{youtube}mJXCwlLvxYA{/youtube}

Nastup na Jazu potvrdio je i najbolji ruski DJ duo Filatov i Karas, tvorci remiksa "Don't Be So Shy" koji je u prethodnih 6 mjeseci izrastao u jedan od najvećih planetarnih hitova, osvajajući top liste po cijelom svijetu. Njima se pridružuje i beogradski bend S.A.R.S, koji će na Sea Dance festivalu proslaviti 10 godina rada.
{youtube}oHo9TNSR45M{/youtube}

Na Jaz stižu i velike zvijezde bass scene, kultni DJ i producent, glumac i vizualni umjetnik Goldie te lider novog drum&bass zvuka Shy FX, kojeg prati čuveni MC Stamina. Dobitnici MTV Best Adria Act nagrade i miljenici regionalne publike, kotorski hip-hop tandem Who See i ove godine će biti domaćini glavne pozornice festivala. Sada već rezidenti festivala, Dedduh i Noyz izvest će neke od najpopularnijih hitova poput „Đe se kupaš“, „Nemam ti kad“, „Dinamida“, „Nije preša“ i mnoge druge.
{youtube}6dTZC8eVvFI{/youtube}
 
Ulaznice po poklon cijeni samo do petka, 15. travnja u ponoć!
 
Ulaznice za Exit festival po poklon cijeni od 460 kn, s popustom od čak 55%, bit će dostupne još svega desetak dana, do petka, 15. travnja u ponoć. Također, i promotivne ulaznice za Sea Dance festival po cijeni sa 60% popusta od 285 kn bit će dostupne samo do 15. travnja, nakon čega će cijena biti viša!
 
Ulaznice su dostupne na entrio.hr i na pretprodajnim mjestima. Organizirano putovanje za Exit Festival iz Zagreba s uključenom ulaznicom i smještajem.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk