Skip to main content
  • alt

Festival psihodeličnog filma i umjetnosti na Lost Theoryju

Sve je samo teorija dok se ne dokaže suprotno, ali čak i tada postoji margina da novi dokazi sruše postojeće stanje.

 
No ipak, najljepše od svih teorija su ponekad one koje su se odavno zagubile, sakrile ili samo drijemaju u sjeni i čekaju novu eksploziju.
 
J.R.R. Tolkien je napomenu kako "Nisu svi oni koji lutaju izgubljeni", a baš jedno ovakvo lutanje, na kojem gubitkom veze sa stvarnošću nalaziš sebe, odvit će se na obalama rijeke Otuče u Deringaju kod Gračaca od 12. do 17. kolovoza. 

alt

 
Isključi sve, klizni s apsolutne digitalne vidljivosti u prikrivene glazbene introspekcije u zelenilu, jedi, pij, pričaj o onome što ti je važno, provedi vrijeme s ekipom koju voliš… Uz golemi lineup koji će pulsirati s 4 floora, svjetskog umjetnika instalacija, koji će nam se pridružiti u ovogodišnjem flaneriranju izgubljenim i nađenim, Lost Theory se spaja s Tripoteca festivalom psihodeličnih filmova i umjetnosti.
 
Tripoteca se trenutno nalazi na svojoj trećoj po redu svjetskoj turneji na kojoj širi umove i duše, bilo u kontekstu urbanih kina ili open-air festivala, prikazujući filmove koji će te protresti do srži.

alt

 
Za Lost Theory Tripoteca je pripremila odabir najboljeg što ima za ponuditi koji će podijeliti u dvije velike teme: "Meta-fun" (tobogan astralnog humora) i "Introspective Journey" (biseri uvida u sebe) a na programu će se naći animirani kratki filmovi iz 25 zemalja. Da se ne šalimo kada kažemo da je ovo jedno sasvim specifično vizualno iskustvo koje rasteže horizonte, onako kako dobar picmajstor radi s tijestom za pizzu, checkiraj na teaseru festival. Vidimo se u Deringaju!

 

Tripoteca Teaser 2015/2016 from Adistu on Vimeo.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop