Skip to main content

Festivalska lokacija Martinska u Šibeniku slavi prvih pet godina

S velikim zadovoljstvom otkrivamo festivalsku sezonu pete godine Martinske u Šibeniku, lokacije u zaštićenom parku prirode, i jedine unutar UNESCO buffer zone, istovremeno predstavljajući i prateći vizualni identitet za prvu petoljetku

Piše: 


Ovog ljeta očekuje nas 6 festivala, u trajanju od isto toliko tjedana u nizu, od kojih su čak dva nova!

Sezonu otvara novi boutique festival – Overground – koji će se odvijati 14. i 15. srpnja, u RatCat organizaciji, široj javnosti poznatijoj po vođenju sve poznatijeg šibenskog kluba Tunel, specijaliziranog za elektroničke glazbene stilove

Facebook event // Overgound ulaznice


Nakon njega, od 20. do 23. srpnja slijedi posljednje, 21. izdanje Seasplash festivala, koji je u nešto više od dva desetljeća poprilično zaslužan za pokretanje i povezivanje domaće i regionalne scene, usredotočene na stvaranje i promociju 'bass' glazbe, i 'sound system' kulture.

Facebook event // Seasplash ulaznice


Kanal fest bio je jedini festival na Martinskoj godinu prije aktualnog projekta. Martinska Punk održao se 2020., u prvoj pandemijskoj godini. Ove godine udruženim snagama za duplo slavlje, jer osim lokacije, prvih pet godina slavi i Kanal fest.

Martinska Punk meets Kanal fest održava se od 27. do 29. srpnja.

Facebook event // Martinska Punk meets Kanal Fest 2023 ulaznice


Od 3. do 6. kolovoza održava se osmo izdanje Membrain festivala, već niz godina prepoznatljivog po intimnoj atmosferi i srdačnim vibracijama koje njeguju underground bass kulturu i okupljaju svjetski poznate izvođače sa scene, zajedno s novim talentiranim umjetnicima iz cijelog svijeta.

Facebook event // Membrain ulaznice


Već tradicionalno, sredinom osmog mjeseca, konkretnije od 11. do 13. kolovoza odvijat će se šesto izdanje Blast festa, čija organizacija je svoje želje, vizije i hobije odlučila spojiti, i pretvoriti ih u festival glazbe, umjetnosti, plesa i druženja. Blast fest je osmišljen na način da djeluje kao platforma koja promovira domaću scenu i umjetnike, koja će njihov đir približiti drugima i potaknuti vas na ples dušom i srcem.

Facebook event i ulaznice – uskoro!


A za kraj sezone, od 18. do 20. kolovoza, slijedi još jedan novi, Rave Island, prvi svjetski neorave festival. Udruženi s ukupno 9 partnera, koji će isporučiti sadržaje na 3 pozornice, uz prateće zabave na brodovima, na plaži, i na tajnovitim mjestima, s preko 70 izvođača s nove međunarodne elektroničke scene.

Facebook event // Rave Island ulaznice


Dodajmo i to da je Martinska na Ambasadoru 2022. proglašena plesnom destinacijom godine.

Osiguraj si na vrijeme ulaznice u pretprodaji, i proslavimo prvih pet godina zajedno!

Martinska info
–> facebook.com/martinskasibenik
–> instagram.com/martinska.sibenik


 

wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2