Skip to main content

Finaliziran kompletan program moćnog trećeg Sea Stara!

Veliki treći Sea Star festival grmjet će sljedeći tjedan sa svojih desetak pozornica i zona u umaškoj laguni Stella Maris koju očekuje vikend iz snova.

Piše: 


Masovni desant dovest će u Umag i Istru čak 50% više festivalske publike nego prošlog svibnja i to iz više od 30 zemalja. Obožavatelji hip hopa, trapa, techna, kao i popularnih hitova i regionalnih rock himni, dolaze na nastupe vodećih svetskih i regionalnih muzičkih zvezda i to Wu-Tang Clana, Nine Kraviz, Svena Vatha, IAMDDB, Mahmuta Orhana, Ilaria Alicantea, Enrica Sangiuliania, Bajage i Instruktora, Hladnog piva, Vojka V, Marka Nastića, i mnogih drugih sa svih krajeva planete!

Kompletiran je program svih pozornica Sea Stara, a publika je dobila fantastičnu priliku da kupovinom u sljedećih šest dana ostvari ogromnu uštedu! Aktualne cijene od 279 kn za festivalske ulaznice i 169 kn za jednodnevne vrijediti će do četvrtka 23. svibnja do kraja dana ili do isteka zaliha. Nakon toga skaču na finalne iznose od 350 kn za festivalske ulaznice, odnosno 200 kn za jednodnevne. I vremenska prognoza osmjehnula se festivalu – za sljedeći vikend najavljeni su sunčani i topli dani!

Trap i techno superstarovi za petak!
U petak 24. svibnja glavnu pozornicu, Addiko Tesla Stage, zauzeti će vodeći elektronski izvođači današnjice Nina Kraviz  i techno otac Sven Vath, britanska trap-jazz senzacija IAMDDB, DJ zvijezda nove generacije Ilario Alicante te uz njih i regionalni trap asevi Vojko V, Fox i High5. Ista večer na Nautilus Areni u suradnji s Dritom donosi Krankšvester, Hazze, Buntai i Smoke Mardeljana kojima će podršku dati Tikach (In da klub), Yung Ile Sosa & Hourglass (Trepaj il krepaj) i Young Leø (In da klub), dok će Electric Waves zauzeti SYSTEM DIVINE, Ana Antonova, Life4Funk i Dino Jukić. Beach Grooves pozornicom komandirati će Indy i Mr. Fanatik, Silent Octopusom Kiki B., Sin i Young Leo, a Exotic Lagunom Tito, Jovan M, DJ Sesha i Choma.

Najveća hip hop grupa svih vremena, hitmakeri i regionalne rock zvijezde za subotu!
U subotu, 25. svibnja, Addiko Tesla pozornica donosi najveću hip hop grupu u povijesti, mitski Wu-Tang Clan, sjajan regionalan trojac Bajaga & Instruktori, Hladno pivo i Nola te jednog od vodećih globalnih hit-mejkera Mahmuta Orhana uz regionalnu podršku Lady Lee i Phat Phillieja. Program na Nautilus Areni, složen u suradnji s Klubskom scenom, donosi izuzetnu techno postavu koju čine Marko Nastić, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique dok BRONSKI, Marin Biočić, Amor, Marcel i San Suono drže Electric Waves scenu. Komercijalnim Beach Grooves stageom upravljati će Mr. Fanatik, Indy i Viktor, Silent Octopusom Kiki B., Sin i Young Leo, a Exotic Lagunom Tito, Jovan M, DJ Sesha, Gatto i domaćin Choma.

Welcome party u četvrtak 23. svibnja upaliti će tri pozornice – Silent Octopus, Electric Waves i Beach Grooves, uz slobodan ulaz za sve. Kraj trećeg Sea Stara obilježiti će se na poseban način. Program u Stella Marisu započeti će u nedjeljnim jutarnjim afterpartijem, odmah nakon kraja subotnjih nastupa, u režiji Electric Waves DJ-a i trajati će do podneva. Izvrstan dodatni sadržaj odvija se u više od 70 vinarija diljem Istre u kojima se obilježava Dan otvorenih vinskih podruma čiji spisak možete vidjeti ovdje.

Još samo 6 dana može se uštedjeti više od 70 kn na ulaznicama za Sea Star

Aktualne cijene od 279 kn za festivalske ulaznice i 169 kn za jednodnevne vrijediti će do četvrtka 23. svibnja do kraja dana ili, ranije, u slučajuisteka zaliha. Nakon toga skaču na finalne iznose od 350 kn za festivalske ulaznice, odnosno 200 kn za jednodnevne, što publici Sea Star ostavlja cijelih sedam dana da ih kupe po povoljnijim cijenama i ostvare fantastične uštede! Cijene jednodnevnog VIP Golda po 400 kn i festivalske VIP Gold ulaznice po 750 kn. Sve ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima i online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio te na seastarfestival.com.

U ponudi je široka lepeza smještaja za sve posjetitelje Sea Star festivala. Stella Maris resort nudi premium kamp s četiri zvjezdice, u čiju cijenu je uračunato i korištenje bazena na otvorenom s morskom vodom, te bungalova, apartmana vila ili hotela koji se nalaze neposrednoj blizini festivalskog prostora. Ponude smještaja kreću se od nevjerojatnih 7€ za kamp, 8€ za bungalove i 10.8€ po osobi za noć za festivalske apartmane! Rezervacija smještaja i dodatne informacije o svim opcijama mogu se pronaći na stranici https://www.seastarfestival.com/smjestaj/.

sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2