Skip to main content
  • 12.10.2014.

Forestland raste u domaći festival koji se ne propušta

Međimurski Forestland u svojoj drugoj godini održavanja pokazao je kako se uz silno zalaganje i potporu lokalnih vlasti, s manjim budžetom, odličnom idejom i dobrom promocijom može napraviti jako uspješan festival šta pokazuje i nedavno objavljeni "aftermovie".

Piše: 


Forestland 2014 bio je drugi po redu festival elektronske glazbe održan u Vučetincu u Međimurju. Poslijepodne prepuno odlične glazbe i vrhunske zabave za preko četiri tisuće posjetitelja kulminiralo je set listom DJ-eva iz cijele regije do dugo u noć.

Na premijeri završnog dijela festivala Forestland 2014 u čakovečkom klubu Arcus okupili su se prijatelji, partneri i sponzori projekta, kao i predstavnici lokalne vlasti koji su pomogli pri organizaciji festivala.

Kako bi sve bilo spremno za Forestland 2015 otkriveni su i najavljeni neki od planova kojim će se Forestland kretati putem većih festivala elektronske glazbe u regiji. Program tijekom cijelog vikenda, kamp, popratni sadržaji i odličan line-up pomaknuti će granice za Forestland 2015. Forestland 2014 Aftermovie u produkciji "Reci Da" studija možete pogledati u nastavku.
{youtube}RMJ71fTF4MU{/youtube}

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk