Skip to main content
  • 10.03.2020.

Forestland se ne otkazuje zbog Corona virusa

Nacionalni stožer civilne zaštite Republike Hrvatske preporučio je odgodu ili otkazivanje skupova u zatvorenim prostorima do 1000 ljudi.

Piše: 


Preporuka Stožera je preventivna radi suzbijanja potencijalnoga širenja pandemije te se odnosi na zatvorene prostore.

Prema brojnim izjavama znanstvenika, epidemiologa i stručne javnosti očekujemo što skoriji završetak krize i smatramo da neće utjecati na ljetne festivale na otvorenom poput Forestlanda.

Zbog brojnih upita, organizatori žele javno napomenuti da Festival Forestland ne planira otkazivanje ni odgodu događaja, već ga planiraju održati po osmi puta zaredom i to u terminu od 17. do 19. srpnja u Brezju u Međimurju.

Kako organizatori prate razvoj događaja i preporuke Stožera i Zavoda za javno zdravstvo i nadaju se da će se stanje stabilizirati.

Vruća ljetna atmosfera, odličan line-up i vjerovatno najbolji ljetni festival na kontinentu Hrvatske garancija su da nam je samo nebo granica.

Line up: Kiril Djaikovski, Moguai, Corti Organ, Kraundler, Mark Sixma, Mo Keep, Arien, Timo G, Noel Holler, Sid Cisse i mnogi drugi zagrijat će naše ljeto na maksimalni broj stupnjeva.

Ulaznice potražite na www.ticket2go.hr i ne zaboravite biti odgovorni prema sebi i svima koji vas okružuju.

www.forestland.hr
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Forestland Festival (@forestland_fstvl)

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk