Skip to main content
  • 8.05.2023.

Future Scope festival zbog lošeg se vremena seli na Zagrebački Velesajam

Iako je najavljeno da će se najveći Future Scope party ove godine održati na otvorenom, ipak se zbog loše vremenske prognoze događaj seli s Jaruna na Zagrebački Velesajam, Paviljon 7

Piše: 


Unatoč promjeni lokacije, organizatori su uložili sve napore kako bi osigurali uspješnu selidbu kompletne produkcije i programa te nezaboravno iskustvo posjetiteljima na Zagrebačkom Velesajmu. Nakon 21 godine postojanja, Future Scope je i dalje sinonim za vrhunsku zabavu koju pamte svi koji su imali priliku posjetiti ovaj kultni klupski program.

Posjetitelji ovogodišnjeg Future Scope festivala imat će priliku 12. i 13. svibnja doživjeti impresivnu produkciju na pozornici veličine 60 m2, opremljenoj sa 150 vrhunskih uređaja koji će omogućiti fantastičan audio i vizualni doživljaj. U dva dana programa, s najjačom postavom do , nastupit će elita domaće i svjetske techno scene: Jeff Mills i Derrick May – živuće legende elektroničke glazbe, super zvijezda Paul Kalkbrenner, kojem je ovo prvi nastup u Zagrebu, te domaće techno snage – Petar Dundov, Kiki, Shipe, DJ Jock i Neroa.

Dva dana jedinstvenog techno iskustva započet će u 19 sati, a trajat će sve do 4 sata ujutro, nakon čega slijedi nastavak na službenim after partyjima u klubu Boogaloo, koji će se održati 14. i 15. svibnja. Uz festivalsku narukvicu, cijena ulaznice za after party iznosi 7 eura, a za one bez narukvice 10 eura. After party prvog dana festivala započinje uz vrhunske zagrebačke DJ-eve E-Base, Matya, Senno i Sin, dok drugi dan završava uz nešto jači after na kojemu će gostovati čak sedam DJ-eva, među kojima su Bronski, Elena Mikac, Heryja, Neroa, Pablo Panda, Shipe i Toni Juranović. Svaki od njih predstavlja različite žanrove i krase našu scenu kroz paletu sjajnih klupskih programa, od Future Scopea, Dobrog Housea, Rootsa pa sve do BSH-a.

Future Scope je jedan od rijetkih klupskih programa koji se može pohvaliti velikom i odanom publikom koja se iz godine u godinu vraća kako bi doživjela nezaboravne trenutke na uvijek besprijekornim Future Scope eventima, a za ovaj događaj već sada je prodano 85% kontingenata ulaznica koje se još uvijek mogu kupiti u sustavu Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima. Ovaj nevjerojatan odaziv govori o kvaliteti programa i produkciji koja nikad ne iznevjeri očekivanja, a ove godine organizatori su najavili da će biti posebno spektakularna jer već samo najavljeni line-up garancija je ultimativnog provoda za sve ljubitelje elektroničke glazbe!

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2