Skip to main content
  • 9.05.2023.

Glazbena odiseja -Gates of Agartha- otkrila izvođače koji stižu u Cave Romane

Nakon spektakularnog “Echoes From Agartha” u turskom Kapadokiju, poznati američki brend donosi unikatan festival koncept u Istru

Piše: 


Nagrađeni plesni podij u istarskom kamenolom Cave Romane domaćin je dvodnevnog festivala “Gates of Agartha23. i 24. lipnja koji će se održati pod okriljem BSH Eventsa i američkog brenda Gate.

Kroz posljednjih šest godina, Gate je postao jedan od najperspektivnijih globalnih u organizaciji drugačijih događaja. Upravo će tako u Istri kroz festival “Gates of Agarthaspajati povijest, umjetnost i glazbu u jedno.

Organizatori u kamenolomu nedaleko od Vinkurana planiraju dovesti nekoliko tisuća partijanera koji će plesati uz imena poput Marca Carolu, Chrisa Stussyja, Damiana Lazarusa, Dennisa Cruza, Echonomista, te još jednog zasad ne otkrivenog headlinera.

 

Podršku svjetskim poznatim DJ-evima će pružiti Aldo Morro, Marcel B2B Marin Biocic, Mene B2B Pablo Panda i The Ace Brothers.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji kroz sustav Entrio.

 

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop