Skip to main content
  • alt
  • 22.05.2015.

Gledaj Mysteryland USA live!!!

1993. je bila godina kada smo prvi puta gledali Jurrasic Park, derali se sa Whitney “I Will Always Love You” i… kada se Mysteryland po prvi puta predstavio svijetu.

 
Danas je on najdugovječniji svjetski festival koji ne skida oko s kulture, talenta, održivosti, kreativnosti i najboljeg od elektronike. Svoje prvo internacionalno izdanje imao je u Chileu 2011. a pozornice po prvi puta razmontirao u SAD-u 2014. i to na lokaciji legendarnog festivala ultimativnog ljeta ljubavi, Woodstocka, na čija prostranstva će se vratiti i ove godine.

alt

 
No kako je jedini način da ostaneš na vrhu da mutiraš i rasteš zajedno sa svojim patronima tako je i team potpuno očaravajuće misterije odlučio ove godine u kolaboraciji s T-Mobile-om pružiti prvi ikada live stream festivala. Na ovo imerzivno iskustvo moći ćete poći putem Beatport Live-a, nove Beatportove streaming platforme.
 
Mysteryland Live Stream, Un-leashed™ By T-Mobile će dati fanovima diljem velike plave lopte mogućnost da svoj omiljeni festival prate u stvarnom vremenu i za vikend 23. i 24. svibnja prenijeti setove izvođača kao što su A-Trak, Dillon Francis, Diplo, Gramatik, Josh Wink, Matthew Dear, Netsky (live)…
 
T-Mobile i Betport Live svojim korisnicima će pružiti i dodane materijale kao virkanje na ono što se događa iza pozornice, intervjue s izvođačima i pogled na kulturne i umjetničke prakse festivala.

alt

 
No korisnici T-Mobile-a koji su si ugrabili svoje upade i na samome lokalitetu će imati kraljevski tretman koji će ih voditi unutra po brzom postupku bez beskonačnog čekanja i imat će pristup VIP platformi s fenomenalnim pogledom na Main Stage, kao i dostupne ormariće u kojima mogu ostaviti stvari i stanice za punjenje gadgeta kojima žele uhvatiti dio atmosfere.
 
Među headlinerima će se naći Diplo, Dillon Francis, Empire of the Sun, Kygo, Netsky (live), Porter Robinson (live), Robin Schulz, Madeon dok će domaćini golemih pozornica biti Adam Beyerov Drumcode, Bro Safarijev Animal House, Matthew Dearov Subversions, Beatport, Q-Dance, Verboten, Webster Hall…
 
Za dodatni info, malo inspiracije ili jednostavno lutanje misterijom skokni na službenu stranicu. Koliko duboko zaista ide zečja rupa?
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2