Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
amsterdam dance event

Gledajte ADE uživo

Nedjelja, 13 Listopad 2013

 

Sutra počinje Amsterdam Dance Event s kojeg je Mixmag u suradnji sa Studio 80, Welcome to the Future i Time Warpom osigurao niz prijenosa uživo s raznih festivalskih lokacija.

 
Prva na redu je Miss Kittin, house producentica koja je surađivala s Felixom Da Housecatom, Svenom Väthom i Steveom Bugom među ostalima, koju možete pogledati u srijedu, 16. listopada
 
Četvrtak, 17. listopad, rezerviran je za dvojicu house/techno producenata - Roberta Dietza i Gutija. Dietz  je prvo izdanje izdao na Cadenza Records, a otada je surađivao s imenima kao što su Loco Dice ili Davide Squillace. Iza Gutija pak je ljeto tijekom kojeg je svirao live na partyjima poput Music On, Used and Abused ili The Revolution Carla Coxa.
 
Legendarni Steve Rachmad, producent koji se nikad nije ograničavao žanrovskim odrednicama, na rasporedu je u petak, 18. listopada, dok su za veliko finale u subotu ostavili velikog  Chrisa Liebinga. Techno producent, DJ i šef labelova CLR i Spinclub Recordings zasigurno će vam priuštiti opaku vožnju kroz techno. 
 
Svaki prijenos trajat će dva sata, a  ovdje provjerite točan raspored i vrijeme prijenosa kako ne biste propustili nastup svog miljenika.