Skip to main content
  • 6.04.2012.

Gorillaz Sound System u Zagrebu

Nekada davno, zemljom je vladao industrijski pop i kaos. Iz kaosa su nastali Gorillaz: četiri neustrašiva junaka, složni kao jedan. Oni dolaze spasiti svijet.

Piše: 

Naslovna foto

Gorillaz


Laganim korakom, noseći rekorder i slušalice na glavi, dolaze Gorillaz Sound System, najluđi svjetski audio-vizualni događaj! Gorillaz Sound System četveročlani je sastav koji izvodi svjetske uspješnice Gorillaza popraćene predimenzioniranim projekcijama koje su do sada pokupile mnogobrojne nagrade. Sastav čine DJ, perkusionist, bubnjar i vizualni direktor koji je zadužen za impresivne animacije.

Izvodeći zarazne melodije i spektakularne vizuale,
{youtube}UNaLkkkdBsc{/youtube}

Gorillaz Sound System pridružuju se line upu INmusica 2012 koji do sada uključuje The Cranberries, Franz Ferdinand, Plan B, Mando Diao, Gogol Bordello, General Elektriks, Retro Stefson, Iness Mezel i Tamikrest. INmusic festival održat će se 28., 29. i 30. lipnja na jarunskom Otoku hrvatske mladeži, a festivalske ulaznice po cijeni od 290 kuna nalaze se u prodaji u Tisak media centrima u Hrvatskoj još samo do 18. travnja, nakon čega će koštati 340 kuna!

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2