Skip to main content
  • 7.02.2017.

Grace Jones, Jeff Mills, Nina Kraviz.. stižu na Dimensions u Pulu

U svom 6. izdanju od 30. kolovoza do 4. rujna Dimensions festival ugostit će više od 80 imena sa samog vrha house, techno, disco, soul i jazz scene.

Piše: 


Jeff Mills, Theo Parrish, Marcel Dettmann, Nina Kraviz, Helena Hauff, Levon Vincent, Danny Krivit, Horse Meat Disco, Binh, Sadar Bahar, Conforce, dBridge, Randomer, Serge, the Hessle Audio trio of Ben UFO, Pangaea i Pearson Sound, Joy Orbison i Resom su među potvrđenim izvođačima, dok Demdike Stare, Kaitlyn Aurelia Smith, Radioactive Man, Amp Fiddler, A Made Up Sound i Dopplereffekt sviraju uživo.

Svemoćna i enigmatična ikona glazbene scene Grace Jones po prvi put će nastupiti u Hrvatskoj i to na otvorenju Dimensions festivala u pulskoj Areni, 30. kolovoza, a tu su još i Moderat, Yussef Kamaal i Moses Boyd on the bill.
{youtube}DMBEmGrZvfY{/youtube}

U prodaji su povoljnije regionalne ulaznice, ranograbilice, po cijeni od 660 kuna za sve dane festivala (festivalska ulaznica ne uključuje i koncert otvorenja) dok su regionalne ulaznice za koncert otvorenja po cijeni od 240 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Entrio sistemima i na Entrio prodajnim mjestima.

Pogledajte kako je bilo na prošlogodišnjem Dimensionsu u aftermovieu

 

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk