Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Grace Jones, Jeff Mills, Nina Kraviz.. stižu na Dimensions u Pulu

Utorak, 07 Veljača 2017

U svom 6. izdanju od 30. kolovoza do 4. rujna Dimensions festival ugostit će više od 80 imena sa samog vrha house, techno, disco, soul i jazz scene.


Jeff Mills, Theo Parrish, Marcel Dettmann, Nina Kraviz, Helena Hauff, Levon Vincent, Danny Krivit, Horse Meat Disco, Binh, Sadar Bahar, Conforce, dBridge, Randomer, Serge, the Hessle Audio trio of Ben UFO, Pangaea i Pearson Sound, Joy Orbison i Resom su među potvrđenim izvođačima, dok Demdike Stare, Kaitlyn Aurelia Smith, Radioactive Man, Amp Fiddler, A Made Up Sound i Dopplereffekt sviraju uživo.Svemoćna i enigmatična ikona glazbene scene Grace Jones
po prvi put će nastupiti u Hrvatskoj i to na otvorenju Dimensions festivala u pulskoj Areni, 30. kolovoza, a tu su još i Moderat, Yussef Kamaal i Moses Boyd on the bill.


U prodaji su povoljnije regionalne ulaznice, ranograbilice, po cijeni od 660 kuna za sve dane festivala (festivalska ulaznica ne uključuje i koncert otvorenja) dok su regionalne ulaznice za koncert otvorenja po cijeni od 240 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Entrio sistemima i na Entrio prodajnim mjestima.

Pogledajte kako je bilo na prošlogodišnjem Dimensionsu u aftermovieu