Skip to main content
  • 5.07.2016.

Hard Island rasprodan!

Za jedan hardstyle hardcore festival jedino je prikladno da odabereš baš otok na kojem se jednako hard partyja.

 
Posijan tako u Jadran stoji jedan baš takav, tvrdi, kameni otok, otok čvrstih ljudi na kojem u ljetno doba zora znači samo jedno – after. Tako će se 4 dana, od 5. do 8. srpnja, pretvoriti u zvučnu eksploziju uklopljenu u novi, poboljšani Kalypso ambijent. Party prijestolništvo jedne plaže bilo je tek daleki san kada se na vodenoj fronti prije 29 godina rodio Kalypso. Prethodna godina donijela je zaokret spram simbioze s okolnom prirodom kada je klub prošao dramatični facelifting ne bi li se novim naličjem bešavno uklopio u okolnu prirodu.

 
Tjedan dana prije rezanja Hard Island Festival vrpce otvaranja organizatori su objavili da je to to, karata nema, baba i njeni kolači produžili su dalje niz zrćku plažu, brod je otplovio i želiš li protegnuti tetive uz hard beat, a nisi si sparkirao festivalku u džep, morat ćeš pričekati naredno ljeto i priče. Tko je s nama na čelu ove hardcore četverodnevne plesne eskapade? Rasplesane mase u boj protiv briga i sputavajućih manifestacija svakodnevice vodi ekipa navedena niže, a želiš li više o svakom ponaosob jer ti je nešto u njihovoj glazbenoj estetici trznulo žicu unutra skokni na baš potpuno službeni event ovdje. Pa plešeš na:
 
Angerfist
Dj AniMe
Atmozfears
Art Of Fighters
Audiofreq
Brennan Heart
Code Black
Cyber
Da Tweekaz
Dr. Rude
Hard Driver
Jack of Sound
Kutski
Dj Mad Dog
Nico & Tetta
Outbreak
DJ Paul Elstak
Radical Redemption
Sub Zero Project
The Melodyst
The Stunned Guys
Mc Villain
Wasted Penguinz
 
Adam Bass
Cally
Dailucia
Denoiser
Doctor Zot
Fictive
Godgiven
James Bayliss
Mahe
MKN
Modified
DJ Myosuke
DJ Nanotek
Peacekeeper
Re-Jector
Suae
MC-V
{youtube}owzsqMaG1Vw{/youtube}
 
Pakiraj se, pobacaj u kofer sunčane, nešto lepršavo, sanjaj o jutrima s hladnim pićem na vrućem podiju, ostavi sve brige doma u ladici, zaboravi na urede, učionice, obveze i sve što svijet od tebe traži da bi stvarnost tekla glatko. Dobro nam došli na Hard Island! Sve što vrijedi učiniti vrijedi učiniti jako!
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2