Skip to main content
  • alt
  • 29.06.2015.

Hardtechno Fernande Martins na ECO festivalu

Brazil nam je dao mnoge lijepe stvari, između ostalog i neke od najljepših žena svijeta a ujedno i najtalentiranijih.

 
Kako se privlačnost obično gradi u proturječnostima i kako disnonance upravo uzrokuju da zavolimo nešto, tako je spoj nježnih ženskih prstiju i ali baš jako tvrdog techna magična kombinacija koja je Fernandu Martins katapultirala među trepereće blještave zvjezde elektronike.

alt

 
Djevojka koja je mladost provela zakačena na nit beata Jeffa Millsa, Davea Clarkea, Laurenta Garniera, Glena Wisona, Adama Beyera, Carla Coxa, Maura Picotta i Davea the Drummera danas rukama provlači hardcore techno kroz klupske i festivalske zvučnike diljem planeta.
 
Vještina, tehnika, razumijevanje nijansi i nevjerojatna veza s publikom pred koju staje ne kao svjetsko ime elektronike već samo kao jedna od njih, beznadno zaljubljena u ritam, čine je sve poželjnijom matronom pulteva.
{youtube}wZsdC1xTEGk{/youtube}
 
Od funka, groovea i acid techna, preko techna i hard techna pa do produkcije u koju se zapliće 2009. nastavlja istraživati, učiti, tražiti nove, zvukovne poljane uz kickove, melodije syntheva, teške industrijske teksture, debeli gusti bass i udaraljke.
 
Nakon što smo u ožujku imali priliku sudariti se s Fernandom u DEPO klubu ovoga ljeta će nas dočekati na pozornici slovenskog ECO festivala. 

alt

 
Od 24. – 26. srpnja tik preko granice susjedi pripremaju golemu feštu u Opatjem Selu u Novoj Gorici. Već 7. godinu za redom sipaju najbolji tehno kroz golema ozvučenja ekstatičnim masama rasplesanih. Za detalje i sav info koji bi ti još mogao zatrebati skokni slobodno na službene stranice. Vidimo se na ECO-u dragi naši!
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2