Skip to main content
  • alt
  • 11.05.2015.

Hartera se vraća!

Ime Hartera toliko je nakrcano značenjem da svakome tko je ikada imao priliku izguliti džonove pod njenim okriljem pomalo zaigra srce.

 
Sjećanja na fenomenalne provode na odličnoj lokaciji preplave svijest i teleportiraju plesače unazad. No kako se od sjećanja ne živi već volimo stvarati i nove priče, tako se nakon prošlogodišnjeg kratkog sužavanja prstena samo na regionalno područje srce Hartere iznova raširilo u 2015. i još jednom kuca kao kao križište glazbe, konceptualne umjetnosti i generalnog slavljenja života.

alt
 
2014. je obilježila desetu godinu održavanja a sada se u novom desetljeću vraća bolja, veća i snažnija nego ikad.
 
Za točno 113 dana sam festival koji je ime dobio po napuštenoj tvornici papira, sada prenamijenjenoj u tvornicu snova i gušta, iznova će svoju pozornicu učiniti domom domaćih i stranih umjetnika na dva dana, 48 sati ludila i slobode.
 
Imena umjetnika će kapnuti uskoro pa ćete se još malo morati strpjeti dok lineup ne procuri, ali ekipa vrijedno radi da vam osigura eksplozivan pozdrav ljetu 2015. Za detalje možete u narednim tjednima provjeravati na službenoj stranici a mi vas ostavljamo s jednim audio-vizualnim dokumentom sjećanja.
{youtube}FTAKOtAqpr0{/youtube}
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2