Skip to main content

Heineken Lovefest spreman za spektakl svjetskih razmjera

Heineken Lovefest je potpuno spreman da od danas u Vrnjačkoj Banji ugosti svjetske glazbene gigante i to na najvećoj pozornici koju je Srbija ikada vidjela.

Piše: 


Poznati Fire Stage, po kojeme će od danas do subote prošetati velikani među kojima su Richie Hawtin, Joseph Capriati, legendarni Marco Carola, dugo iščekivani Jamie Jones i mnogi drugi, ove godine dostigao je nevjerojatne dimenzije od 65 metara širine. Pozornica je visoka čak 24 metra, a usporedbe radi sve dimenzije neusporedivo su veće od kultnog koncerta Rolling Stones-a u Beogradu.


 
Za izgradnju ove ogromne pozornice korišteno je čak 4.528 sklopivih dijelova, kao i 180 tona utega, a bina je projektirana tako da izdrži nalet vjetra i do 100 kilometara na sat. Čitava konstrukcija teška je više od 80 tona, a na njenoj izgradnji u suradnji sa kompanijama Stage Pro i Sky Music neumorno je radilo preko 100 ljudi čak dva tjedna.

Organizatori nisu štedili ni na tehničkoj produkciji, pa će tako Fire Stage oživjeti i dobiti svoj potpuni scenografski oblik pomoću više od 250 uređaja za rasvjetu, kao i preko 170 kvadrata LED ekrana. Tu je i specijalan brending, na kojem je za ovu godinu radio čitav tim dizajnera.
 
Trinaesto izdanje Lovefesta počelo je danas u podne, a kompletan program može se pogledati na mobilnoj aplikaciji Lovefesta, koja je dostupna svim IOS i Android korisnicima. 

wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop