Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Heineken Lovefest spreman za spektakl svjetskih razmjera

Četvrtak, 01 Kolovoz 2019

Heineken Lovefest je potpuno spreman da od danas u Vrnjačkoj Banji ugosti svjetske glazbene gigante i to na najvećoj pozornici koju je Srbija ikada vidjela.


Poznati Fire Stage, po kojeme će od danas do subote prošetati velikani među kojima su Richie Hawtin, Joseph Capriati, legendarni Marco Carola, dugo iščekivani Jamie Jones i mnogi drugi, ove godine dostigao je nevjerojatne dimenzije od 65 metara širine. Pozornica je visoka čak 24 metra, a usporedbe radi sve dimenzije neusporedivo su veće od kultnog koncerta Rolling Stones-a u Beogradu.


 
Za izgradnju ove ogromne pozornice korišteno je čak 4.528 sklopivih dijelova, kao i 180 tona utega, a bina je projektirana tako da izdrži nalet vjetra i do 100 kilometara na sat. Čitava konstrukcija teška je više od 80 tona, a na njenoj izgradnji u suradnji sa kompanijama Stage Pro i Sky Music neumorno je radilo preko 100 ljudi čak dva tjedna.Organizatori nisu štedili ni na tehničkoj produkciji, pa će tako Fire Stage oživjeti i dobiti svoj potpuni scenografski oblik pomoću više od 250 uređaja za rasvjetu, kao i preko 170 kvadrata LED ekrana. Tu je i specijalan brending, na kojem je za ovu godinu radio čitav tim dizajnera.
 
Trinaesto izdanje Lovefesta počelo je danas u podne, a kompletan program može se pogledati na mobilnoj aplikaciji Lovefesta, koja je dostupna svim IOS i Android korisnicima. 

Heineken Lovefest spreman za spektakl svjetskih razmjera