Skip to main content
  • miss sunshine
  • 18.09.2012.

Hrvatski predstavnici na ADE

Brojci od 800 svjetskih DJ-a i producenata koji će nastupiti na ovogodišnjem Amsterdam Dance Eventu pribrojani su i domaći predstavnici.

Naslovna foto

Miss Sunshine

To su Petar Dundov i Miss Sunshine. Dundov će u sklopu najvećeg svjetskog klubskog festivala i vodeće platforme nastupiti 19.listopada u Hotel Areni u društvu Gregor Treshera koji će tu večer odvrtiti 6-satni set. Detalje Dundovovog nastupa na ADE provjerite ovdje.

{youtube}MbdiSA4l9W8{/youtube}

Osim Dundova i Miss Sunshine se može pohvaliti nastupom na ovogodišnjem ADE, jer naime isti dan nastupa u klubu Lite i dan ranije u klubu Playground. Miss Sunshine u klubu Lite predstavlja Frucht label. Detalje provjerite ovdje.

{soundcloud}https://soundcloud.com/miss_sunshine/miss-sunshine-ground-loop{/soundcloud}

I Klubska Scena je ove godine delegat Amsterdam Dance Eventa, stoga ćemo vas držati u toku s informacijama, novitetima i zanimljivostima koji dolaze iz središta industrije elektronske glazbe. Line up festivala možete provjeriti ovdje.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk