Skip to main content
  • i love techno
  • 17.08.2012.

I LOVE TECHNO najavio prva imena

Međunarodni festival I LOVE TECHNO koji se održava u Gentu u Belgiji 10. studenog već 18 godina, najavio je prva imena koja će nastupiti na ovogodišnjem izdanju.

Naslovna foto

i love techno

I ove godine jedan od najvećih techno festivala u Europi, I LOVE TECHNO ima formulu za uspjeh, a ona je ta pokrivaju sve elektronske žanrove i ustraju u bogatom line up-u. Prva najavljena imena su:  
DAVE CLARKE, EROL ALKAN, FLYING LOTUS (live), GESAFFELSTEIN (live), THE MAGICIAN VITALIC (live), NETSKY (live), NERO dj set, MODESELEKTOR (live), A-TRAK, ZEDS DEAD, DADA LIFE, TNGHT (live), CAMO & KROOKED dj set i SCNTST.

{youtube}qGWEH-QqQJo{/youtube}

Ove će godine događaj u Flanders Expo centru poprimiti nešto drugačiji izgled, neće se mijenjati koncept sa sobama u žutoj, zelenoj, crvenoj, plavoj i narančastoj boji, ali će se prostor drugačije upotrijebiti tako da bude što više mjesta za uživanje. Line up će se uskoro još popunjavati inozemnim i domaćim glazbenim imenima.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2