Skip to main content
  • 13.02.2023.

Jeff Mills predvodi drugi val izvođača koji stižu na Defected Croatia 2023.

House utočište u Tisnome pojačava svoju postavu za ljeto

Piše: 

Defected Croatia na rasporedu je od 3. do 8. kolovoza u The Garden Resortu u Tisnom. 6 dana house hedonizma uz više od 100 svjetskih DJ-eva očekuje partijanere ovog ljeta na Jadranu.

Nakon prvog vala izvođača koji je potvrdio dolaske brojnih debitanata, drugi val donosi 26 dobro poznatih elektronička imena poput Jeff Millsa, Honey Dijon, Folamoura, Jayda G-a, TSHA, Eats Everythinga, Kinka, The Brothers Macklovitcha i drugih.

Potvrđeno je i tko sve preuzima pozornice na ovogodišnjem Defectedu u Tisnom, a takeoveri idu u ruke Glitterboxa, The Remedy Projecta, PIV-a, Class Music Companyja i još nekolicine drugih elektroničkih brendova.

Komentirajući tjedan dana dug party u Tisnom, direktor Defected Recordsa Wes Saunders istaknuo je da je dolazak u Hrvatsku vrhunac njihove godine te dodao “Defected Croatia je pravi primjer i izlog house glazbe, podžanra kojeg mi toliko volimo.”

 

Imena za boat partyje, kao i afterpartyje u Barbarelli možemo očekivati ususret početku samog festivala, a do tad se vrijedi prisjetiti kako je izgledalo prošlo izdanje Defected Croatia uz preko 100 sati house glazbe u 6 dana.

 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2