Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Jezero, livada i šumica u ritmovima Green Hills festivala

Četvrtak, 05 Svibanj 2022

Drugo izdanje Green Hills festivala ugošćuje poznata imena današnje elektroničke scene, s dnevnim programima radionice i izložbe

U svrhu oživljavanja zagorske elektroničke scene, prošle se godine razvila organizacijska skupina s ciljem ostvarenja manifestacije u šumskom predvorju hrvatskog Zagorja.

Sa željom da se okupi šire djelovanje umjetničkog pokreta, ove godine, 17. i 18. lipnja, priprema se festival u trajanju od dva dana s dnevnim programima interaktivnih radionica i kreativnih izložba.FB: https://web.facebook.com/Green-Hills-103935608625242
IG: https://www.instagram.com/greenhillscroatia/

| SLAMA LAND ART |

Slama land art umjetnički je koncept, koji objedinjuje istodobno manifestaciju i prostor umjetničkog djelovanja. Osim toga, spaja kulturnu i tradicijsku baštinu, koristeći prirodne resurse i promovirajući načela održivog razvitka. Umjetnici, pod vodstvom inicijatora cijelog projekta, Nikole Fallera, stvaraju vrijedna i originalna djela, koja nakon SLAME nastavljaju svoj život na brojnim javnim prostorima.

Stoga će im se ove godine pridružiti i ostaviti utisak svojeg djelovanja uz interaktivnu radionicu u kojoj ćete moći baš vi izraditi svoju skulpturu od slame.| Ružica Segarić |

Mlada vizualna umjetnica koja će kroz kiparske instalacije i izradu scenografije transformirati šumu Green Hillsa u nadrealističan svijet. Dodatak čudesnom ambijentu biti će izložba radova mladih "neotkrivenih" umjetnika Hrvatske.

U glazbenom programu Green Hills festivala, petak nam donosi micro/minimal/deep house sa headlinerom - Ana Antonova, dok je subotnja večer spremljena za melodic/deep techno sa headlinerom - Petar Dundov.

Ulaznice za festival možete nabaviti na Entrio prodajnom centru po pretprodajnoj cijeni u linku ispod:

https://www.entrio.hr/event/green-hills-festival-11072

Pridružite se Green Hillsu ove subote, 7.5. na promotivnom eventu u Depo klubu u Zagrebu i ulovite ulaznicu za festival po promotivnoj cijeni.