Skip to main content
  • alt

Juicy Stereo na Showderici!

Udruga športske rekreacije podravskih studenata sjajna je ekipa koja želi da se zabavite i pokrenete i stoga su zasukali rukave, natankali se kavom i bacili se u organizaciju.

Organizaciju čega?  Drago nam je da ste pitali. Organizira se fenomenalni trodnevni glazbeno -sportsko-umjetnički spektakl SHOWderica koji se prikladno održava na jezeru Šoderica blizu Koprivnice. 
 
Na idealnoj lokaciji, posađen usred zelenila i cvrkuta, u tri dana, od 24. do 26. srpnja, uz dnevni program kruha i igara navečer se pale zvučnici uz dva odvojena stagea a glazbeni program je fino nakrcan imenima poput M.O.R.T. Belfast Food, Take Me Out, Cosmic Vibes (Akuul, Oberon), Toxic, Chani Brawo, Phoenix Kraundler, Party Van Rave Ann…

alt

 
Posebno s ponosom predstavljaju Juicy Stereo Stage na kojem nastupa legenda koja je pomogla graditi domaću scenu od početaka, Toxic, zajedno s rezidentom Juicy priče Chanijem Brawom kojem se pridružuje Phoenix Kraundler. Dan nakon, u subotu, vrijeme je za DnB/Dubstep/Footwork/Juke/Trap duo COSMIT VIBES (OBERON i AKUUL) + Indie/Elektroničku ekipau TAKE ME OUT!
 
No da se ne ufuramo u Marko i konaci situaciju kliznite na službenu stranicu ili Facebook stranicu i ulovite sav info koji bi vam mogao bii potreban.
 
 
 
 
 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop