Skip to main content
  • ade
  • 11.09.2012.

Klubska scena delegat na ADE

Nešto manje od mjesec dana djeli nas od Amsterdam Dance Eventa, vodeće konferencije i festivala elektronske glazbe u Europi.

Naslovna foto

Amsterdam Dance Event

Petodnevne ulaznice za ADE koji se održava od 17. – 21. listopada na različitim lokacijama i klubovima u Amsterdamu već su rasprodane, sad je moguće kupovati još samo jednodnevne ulaznice.

Paul van Dyk, John Digweed, Erol Alkan, Dave Clarke, Carl Cox, Richie Hawtin, Adam Beyer, Fatboy Slim, Ben Sims, Dubfire, Joseph Capriati, Cristian Varela, Joel Mull, Loco Dice, Brodinski, Gesaffelstein, Crookers, Para One, Surkin, John Digweed, Sander van Doorn, Hardwell, Sunnery James & Ryan Marciano samo su dio imena koji će nastupiti tijekom pet dana festivala.

{youtube}HwqPQgs1t9Y{/youtube}

Ove godine Klubska Scena je delegat na ADE-u pa ćemo vas sa zadovoljstvom obavještavati o svim novostima, izvještavati izravno iz Amsterdama, omogućiti vam posebne sadržaje i novitete koji će biti prezentirani tijekom konferencije te javljati kakva je zabava tijekom brojnih najavljenih nastupa festivala.

Veselimo se, budite s nama! 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2