Skip to main content
  • 23.06.2017.

Kompletiran spisak izvođača na Energy pozornici FreshWave Festivala

Nektar FreshWave Festival 2017 održat će se 10. 11. i 12. kolovoza na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a Energy Stage je bina koja će i ove godine okupiti najveća regionalna DJ imena!

Piše: 


Na ovaj način FreshWave festival nastoji podržati razvoj i  očuvanje domaće elektroničke scene i odgovorno omogućiti prostor za predstavljanje još neafirmiranih i mladih izvođača. U tom duhu pokrenuli su putem društvenih mreža i natječaj za izvođače koji će se pridružiti pozamašnoj ovogodišnjoj listi izvođača koji će nastupiti na Energy FreshWave bini festivala.

Na ovogodišnjoj trodnevnoj smotri regionalnih izvođača na Energy bini festivala predstavit će se: Edib D, Shipe, Gem.n., Fakir, Ilija Đokovic, Lale, Dee, Damir Hoffman, Miroslav Pavlović b2b Alexander G, Ivan Zrno (After Affair), Mancha & Mark Panić, Joma Maja b2b Bokee b2b Marko Vuković + 3 pobjednika Energy DJ natječaja, koji se uskoro pokreće.

PROMO cijene trodnevnih ulaznica u prodaji od 09. lipnja!
Od 9.6. aktualna je nova promotivna cijena trodnevnih, festivalskih ulaznica, koje sad koštaju 50KM (25 €), a u prodaji su i FWF paketi koji pružaju mogućnost kupovanja ulaznice i zakupa smještaja po sniženim festivalskim cijenama. Ulaznice su dostupne u turističkoj agenciji MG Travel u Banjaluci, na kupikartu.ba i na prodajnim mjestima ovog on line ticket servisa. Osigurajte mjesto u kampu i osjetite novu dimenziju zabave na predstojećem izdanju Nektar FreshWave festivala.

Podsjećamo da će na 6. FWF na tri festivalske bine, MAIN, ENERGY i MASSIVE, publici biti predstavljeni neki od najpoželjnijih izvođača elektroničke ali i hip-hop muzike iz svijeta i regiona, uključujući imena poput: Dubfire, James Zabiela, Mahmut Orhan, Carlo Lio, Jon Rundell, Shaded, Lexlay, Siniša Tamamović, Mladen Tomić, Joma Maja, Nebs Jack, DJ Woodie, DJ Iron (Beogradski Sindikat), Bvana, Prti Bee Gee, Smoke Mardeljano, Kandžija i Gole žene, Brutal Protest i mnogi drugi!

Festival su podržali Red Bull, kompanija m:tel, Smirnoff i drugi.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2