Skip to main content
  • alt
  • 27.07.2015.

Korčulan preuzima pult Korkyralisa

Dva tjedna plesa, glazbe i mora protrest će ovoga ljeta kamene pute Korčule pod okriljem Korkyralis festivala.

 
Sa suncem u kosi, osmijehom na licu i ritmom u stopalima od 2. do 13. kolovoza uživaj na glazbenim valovima s odličnim domaćim i stranim prstima za pultom.
 
Kako Korkyralis želi da i domaći jahači pulteva imaju svoje mjesto na festivalu tako će u ponedjeljak, 3. kolovoza na Lunatic Voyageu, oderati Markaya.

alt

 
Iza imena Markaya krije se rođeni Korčulan Marko Skokandić. Elektronička iskra zapalila je sve unutra 2000. i Marko kroz nekoliko godina svoje prostore pretvara u hram glazbe. Strast je s vremenom postala prava ljubav, a hobi posao. Kroz šetanje žanrovima sidro je na poslijetku bacio u deep, soulful, techno i disco, a 2010. je donijela i nove horizonte kada je s dvojicom suzaljubljenika u elektroniku osnovao “Pozor Inkobord” večeri kako bi promovirao fini underground na području Korčule.
 
Dođi i pleši s nama, Korčula čeka!
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk