Skip to main content
  • 9.05.2022.

Line up Bear Stone festivala u Donjem Primišlju

Bear Stone festival je najavio da će nulto izdanje početi s besplatnim ulazom i ograničenim kapacitetom od tisuću posjetitelja

Piše: 


Potvrđeni headlineri su Mars Red Sky (FR), BLACK RAINBOWS (IT), Acid Mammoth (GR) i Mother Vulture (UK). Sva četiri benda svoj će ekskluzivni i premijerni nastup imati po prvi put u Hrvatskoj.

Uz njih su i jaka regionalna imena She Loves Pablo (Zg), Stonebride (Zg), Daliborovo Granje (Međimurje), Jastreb (Zg), Achachak (Sinj), Wizard Of Stone Mountain (St), Arises (Zd) i Pomelo Šahovsko društvo (Ri). Line up će se još nadopunjavati, a uskoro će izaći i popis DJ-a koji nastupaju u Primišlju.


Foto Vedran Bozicevic

Festival Bear Stone nastaje na logističkim temeljima Mo:Dem festivala a održava se 1. i 2. srpnja. Spojit će se vizualne projekcije u maniri psy trance festivala sa fuzz riffovima, psihodeličnim rockom, stonerom i ostalim hibridima i sestrinskim žanrovima Palm Desert scene, uz prstohvat eksperimentalne elektronike.

Ulaznice (maks. dvije po osobi) mogu se nabaviti online u digitalnom obliku na Entrio

Festival se održava u Donjem Primišlju, Slunj (Hrvatska) na lokaciji koja oduzima dah, tik uz rijeku Mrežnicu koja je sa svojom prepoznatljivom smaragdnom bojom poznata kao jedna od najnetaknutijih rijeka u Hrvatskoj. Festival se nalazi u kanjonu Mrežnice i potpuno je okružen šumom. I šuma i rijeka ono su što mjesto festivala čini dijelom prirode u svom najosnovnijem i netaknutom obliku. Mjesto festivala udaljeno je 15 minuta vožnje od gradova Slunja i Ogulina sa svake strane, 45 minuta vožnje od svjetski poznatog nacionalnog parka Plitvička jezera…

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop