Skip to main content
  • 2.08.2021.

Lovefest od 5. do 7. kolovoza sa više od 100 izvođača

Ovogodišnje izdanje Lovefesta bit će održano od 5. do 7. kolovoza, a u Vrnjačkoj Banji sve je spremno za početak još jednog spektakla. Pod simboličnim sloganom “Back to life” na festival ove godine dolazi više od 100 izvođača sa svih strana svijeta.

Piše: 


Program na čak šest pozornia
Ove godine na već dobro poznatoj lokaciji u parku pored izvora Jezero, izvođači će nastupati na čak šest pozornica. Najveći među njima svakako je Coke Fire Stage, bina koja će ove godine ugostiti headlinere među kojima su mlada talijanska producentkinja Anfisa Letyago, Enrico Sangiuliano, Ilario Alicante, Loco Dice, Joseph Capriati, kao i dvojac Apollonia.

Na Ultra Energy Stage-u, koji je i ove godine ušuškan u odvojenom dijelu parka i osmišljen kao poseban klub na otvorenom ove godine dolaze rezidenti nekih od najvećih klubova Europe i svijeta, kao što su Tama Sumo, Lakuti, Call Super, Plams Trax, Tornado Wallace, srpski producent Vladimir Ivković, DJ Fett Burger, kao i Patrice Scott. Priliku da zatvori festival na ovoj bini imat će legendarni Timmy Regisford, njujorški producent i DJ sa karijerom dugom više od tri desetljeća.

Najmanja pozornica na svijetu i ove godine na festivalu ljubavi
Može primiti samo 99 ljudi, popularni Gorki list 99 Stage i ove godine je spreman da bude najintimnije mjesto za zabavu posetitelja. Tijekom tri dana festivala ova pozornica ugostit će veliki broj domaćih izvođača koje vole srpski rejveri. Među njima su Aleksandra Duende, Runy, Cristina Lazic, DJ Jock, Luton, Shimammo i drugi.

Seth Troxler zvijezda H2O bine
Planetarno popularni Seth Troxler 6.8. nastupit će zajedno sa srpskim najpopularnijim DJ-ima Marko Milosavljevićem i Dejanom Milićevićem. Pravo sa splava 20/44 na kome pravi već dobro poznate sold out žurke, Kristijan Molnar stiže na Lovefest na vodi posljednjeg festivalskog dana gdje će nastupiti zajedno sa dvojcem Vietmens. Prvog dana festivala nastupit će Mancha i Peter Portman.

Tko može posjetiti festival?
Na festival mogu da dođu svi oni koji imaju potvrdu o cijepljenju (zeleni certifikat ili odštampanu potvrdu) ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata, potvrdu o preležanoj bolesti Covid-19, ne stariju od šest meseci ili bilo koji antigenski test urađen u ovlaštenom laboratoriju ne stariji od 48 sati, ili odrađen na ulazu u festivalsku lokaciju po povlašćenoj cijeni uz kartu.  

Dostupno antigensko testiranje po nižoj cijeni
Antigensko testiranje po povlašćenoj cijeni od 490 dinara, koju je omogućio Lovefest, moguće je zakazati putem sajta www.lovefest.rs. Testiranje će biti obavljano u prostoru neposredno prije ulaska na festivalsku lokaciju. Proces antigenskog testiranja ne traje duže od 2 minuta, a rezultati testiranja bit će poslati na vašu e-mail adresu odmah potom.
 
Lovefest gotovo rasprodan!
Ulaznice je još uvijek moguće kupiti putem sajta lovefest.rs ili u poslovnicama tickets.rs i Gigstixa, a prema informacijama organizatora, zbog epidemioloških mjera ograničen je broj ljudi na lokaciju i festival je gotovo rasprodan. 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk