Skip to main content
  • 2.07.2016.

Marko Nastić na vinylu predvodi finalna regionalna pojačanja za Sea Dance

Jedna od najvećih balkanskih DJ zvijezda Marko Nastić, zavrtjet će ploče na Dance Paradise pozornice u subotu 16. srpnja, finalne večeri ovogodišnjeg Sea Dance festivala na Jazu!

Piše: 


Njegov nastup bit će ujedno i uvertira u dugoočekivani set čuvenog detroitskog techno maga Jeffa Millsa. Izlazak sunca na Dance Paradise pozornici uz ova dva majstora za DJ pultom prepričavat će se godinama baš kao kad su posljednji put nastupali zajedno 2003. godine u rovovima Petrovaradinske tvrđave! Ovogodišnji program na Dance Paradise pozornici, koji će se odvijati kako tijekom dana, tako i tijekom večeri, svojim nastupima rame uz rame s vrhunskim svjetskim DJ-ima, upotpunit će domaća i regionalna imena Goran Ivanović, Darko Milošević, Rayo, Buba, Budo Šuković, Popi Divine, Milana Kovačević, Klaus i Vanyano.
{youtube}Yr1MNU8V-2w{/youtube}

 
Svoj dolazak na ovogodišnji Sea Dance, koji će se održati od 14 do 16. srpnja na plaži Jaz, među prvima su već potvrdili i jedna od najznačajnjih glazbenih ikona današnjice DJ i producent Skrillex, Hurts, Stereo MCs, Lost Frequencies, Jeff Mills, Black Coffee, Sister Bliss – Faithless DJ set, Banco de Gaia, Andy C, Zomboy, Filatov & Karas, Goldie, My Nu Lang & Dread MC, Sub Focus & MC ID, Shy FX feat MC Stamina, S.A.R.S, Who See + mnogi, mnogi drugi.

Nove cijene ulaznica od 2. srpnja!
Ovogodišnji EXIT festival popunio je već 90% kapaciteta na tvrđavi, a sve vrste ulaznica, za EXIT i Sea Dance, kao i za cijelu EXIT Avanturu, uključujući komplete i jednodnevne ulaznice, dobile su nove cijene! Ulaznice za EXIT prodaju se po cijeni od 619 kn, odnosno 330 kn za Sea Dance te samo 665 kn za cijelu EXIT Avanturu, odnosno oba festivala! Jednodnevne ulaznice za EXIT trenutno stoje 239 kn za prve tri noći i 259 kn za nedjelju. Kupi ulaznice ovdje.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop