Skip to main content
  • alt

Martin Garrix, Tale of Us i Dixon pojačavaju postavu Exit Dance Arene!

Globalna DJ superzvijezda i autor gigantskog dance hita „Animals“ Martin Garrix potvrdio je premijerni nastup u subotu 11. srpnja na spektakularnoj Exit Dance Areni. 

 
18-godišnjeg momka iz predgrađa Amsterdama, magazin Forbes nazvao je najvećom mladom zvijezdom u usponu, imajući u vidu da ga je upravo publika izglasala na 4. mjesto svjetske DJ liste, ispred imena kao što su David Guetta, Avicii, Skrillex i Calvin Harris! Garrix je vodeća zvijezda i drugih najznačajnijih svjetskih festivala kao što su Tomorrowland ili Coachella, a ove godine imat će čast zatvoriti susjedni Sziget na glavnoj pozornici.

alt

 
Noć kasnije, 12. srpnja, na Dance Areni nastupit će i dva prvoplasirana imena s aktualne Resident Advisor liste, berlinski lideri novog elektronskog zvuka, DJ i producent Dixon i elektronski duo Tale of Us! Njima će se na svjetski slavnoj, elektronskoj pozornici Exit festivala, pridružiti i engleski tandem Simian Mobile Disco, austrijski duo Klangkarussell, istaknuti producenti Roman Flügel i Marc Kinchen (MK) te zvijezde u usponu wAFF i Francesca Lombardo.
 
Ulaznice se prodaju po cijenama od 459 kn (474 kn online) za Exit festival te 285 kn (290 kn online) za Sea Dance. Jedinstvena ulaznica za više od deset dana Exit Avanture (EXIT + Sea Dance) može se nabaviti za samo 549 kn (559 online). Paketi koji uz ulaznice sadrže prijevoz i smještaj na oba festivala, mogu se pronaći na stranici www.exittrip.org.
 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop