Skip to main content
  • 29.06.2016.

MIni jubilej Kupa Open Aira – 5 godina besplatne glazbe

Iz tirkiznog krškog jezerca u Nacionalnom parku Risnjak, izvire rijeka koja je oiblježila regiju i svojom dužinom stvorila plodni prsten Pokuplja.

 
Na jednoj obali u Mošćenici bogovi plesa su svrnuli svoje oko, kimnuli glavom u odobravanju i uz pomoć udruge KUPA A.M.J. i Šuma na Umu, kao svojih zemaljskih posrednika, posadili ovdje jedan open air festival jednostavno nepretencioznog naziva Kupa Open Air.

 
Peta godina za redom u mini jubileju, s početkom u petak 1. srpnja, donosi i promjene, rast i napredak utemeljen u suverenom kolektivnom voljenju svega onog glazbenog pa KOA od jednodnevne manifestacije postaje trodnevno veselje uz pokroviteljstvo gradonačelnika Petrinje, gospodina Darinka Dumbovića, a s nama su i 13 plesu posvećenih meštara parade čije točne vremenske rasporede ćeš uhvatiti netom prije početka:
 
BLϋ (Petrinja)
 
DEMENS CEREBRUM (Petrinja)
 
ELAPS (Glina)
 
FREEZ (Zagreb)
 
GOGOLESKO (Zagreb)
 
IGOR BATINJAN (Sisak)
 
KOZLOWSKY (Petrinja)
 
MILJKOVIĆ KRISTIJAN (Mošćenica)
 
OMAR (Sisak)
 
SYLPH (Zagreb)
 
TOM CUE (Kutina)
 
VEDRAN SEMENIĆ (Zaprešić)
 
ZLAJA (Mošćenica)
 
Divna stvar natopljena sjajnosti je da kako je KOA isključivo posvećena užitku i slavlju života na pragu ljeta, ulaz će, baš kao i svaki puta do sada, biti u potpunosti samo za cifru dobre volje i entuzijazma, keš si ostavi. Ujedno možeš slobodno spakirati svoju klopu i piće (samo ga molimo te upakiraj u plastičnu ambalažu), imaš dezignirana mjesta za inferno roštilja, tuš s pitkom vodom, sanitarni čvor kao i kamp Kutac koji je na raspolaganju svima koji žele podići kule babilonske od šatorskih platana, dok će svi oni koji ne posjeduju u osobnim pokretninama šatore i vreće za spavanje moći chillati ispod velikog unaprijed postavljenog šatora. 

 
Pa vibriraš li na grbi tjedna nevjerojatno nabrijan na jedan prijezerski vikend road trip za sav dodatan info koji će kapnuti drži oko na službenoj stranici eventa. Do tada, sluške u uši, sunčane na nos i sretno kroz dane! Enjoy!
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2