Baner

Moondance festival objavio prve headlinere

Četvrtak, 14 Svibanj 2015

31.7. i 1.8. Trogir će ponovo postati središte elektroničke glazbe u Dalmaciji.


U ambijentu srednjovjekovne kule Kamerlengo nastupiti će više od 20 izvođača u dvije noći party programa. Neki od najpoznatijih techno izvođača kao i legendi scene nastupiti će na spektakularnoj pozornici s fantastičnim razglasom i rasvjetom. Prošle godine je mnogim pravim partijanerima Moondance bio prvi izbor u velikoj festivalskoj ponudi. I nisu se razočarali. Moondance je prošle godine posjetilo više od 7000 partijanera u dvije festivalske večeri i uživalo u ritmovima omiljenih DJa na fantastičnoj lokaciji.

Jedan od najavljenih headlinera prve večeri je beskompromisni techno revolucionar Dave Clarke.

Novo izdanje festivala donosi novitet u drugoj festivalskoj večeri koja će biti usmjerena na live elektroniku. Jedan od headlinera Saytek iz Londona kome je ovo premijerni hrvatski nastup i koji će uživo pokazati što sve njegove mašine mogu.   


Osim noćnih događanja Moondance ove godine nudi i boat partije s popodnevnim izletima do prekrasnih plaža Drvenika Velog i Drvenika Malog. Rane ulaznice po cijeni od 99 kn u u prodaji će biti od ponedjeljka 18.5. na prodajnim mjestima Tisak Media, Croatia Records, Dancing Bear, Smokvina Travel, Toto Travel i ostala prodajna mjesta sustava TicketShopa. Online prodaja: www.ticketshop.hr

After movie od prošle godine će također biti objavljen u ponedjeljak 18.5. Više informacija na www.moondancefestival.eu

Moondance festival objavio prve headlinere