Moondance festival objavljuje 2 nova headlinera

Utorak, 14 Lipanj 2016

Nastupe na ovogodišnjem Moondancu su potvrdili dva nova LIVE izvođača.


Petar Dundov je najpoznatiji hrvatski producent elektroničke glazbe i ovo je njegov premijerni nastup na Moondance festivalu u live verziji. Sierra Sam je jedan od najplodnijih belgijskih autora el. glazbe koji je upravo potvrdio svoj LIVE nastup na Moonddanceu.


Sammy Goossens aka Sierra Sam u svojoj 15 godišnjoj karijeri počeo je kao promotor u rodnom Liegeu da bi nedugo zatim počeo producirati i izdavati na prestižnim etiketama poput  Reload , R&S , Rotation , Pure Plastic , Muller , Teknotika. Manje je poznato da je Sammy bio  koproducent za umjetnike kao Suburban Knight ( UR , Peacefrog) i Bloody Mary ( Contexterrior). Nakon preseljenja u Berlin radi kao label menadžer za Jay Hazeove Contexterrior and TuningSpork etikete te izdaje na istima pod imenima Sierra Sam i D.I.Y. kao i na  Dirt Crew , Trapez ltd , Einmaleins, Supplement Facts , Serialism , Souvenir , Upon You , Nordik Net, Dame Music.


Poznat je kao vrstan live izvođač koji nastupa s gomilom analognih mašina. Njegova live suradnja s Kinkom rezultirala je fantastičnim podcast setom za Watergate club. Sve to omogućilo mu je nastupe u najprestižnijim underground klubovima kao Fabric , Rex , Watergate , Goa Madrid , WeekEnd , Fuse itd. Ovo je njegov premijerni nastup u Hrvatskoj.


Na Moondance su nastupe već prije potvrdili Jeff Mills, Josh Wink, The StoryTellers (DJ Bone b2b Deetron), John Heckle. Festivalske ulaznice po 375 kn možete kupiti ovdje. Promotivna turneja Road 2 Moondance se nastavlja ove subote 18.06. u zadarskom Q Baru uz Peru-FH, Edya C. i Mani-a.

Moondance festival objavljuje 2 nova headlinera