Baner

Na banjalučkom Banj brdu sprema se Fresh Wave Piknik

Srijeda, 06 Lipanj 2018

Fresh Wave Festival vam s ponosom predstavlja novo, treće po redu izdanje Fresh Wave Piknik koje će se održati u subotu 23. lipnja na banjalučkom Banj brdu.


U susret invaziji na tvrđavi Kastel, na kojoj će u sklopu sedmog izdanja Fresh Wave Festivala 9. 10. i 11. kolovoza nastupiti Boris Brejcha, Deborah De Luca, Julian Jeweil, Monika Kruse, Ofenbach, Oxia, Sander Van Doorn, LTJ Bukem i regionalna muzička imena: Mladen Tomić, Nebs Jack, Siniša Tamamović, Straight Jackin, Who See, Joma Maja, Goran Emkić, Baggasound, Blackout Project: PHAT Phillie & Bizzo Bodega, Dee Jah, Edo Maajka, Irie FM, Kawiar Manguera, Rea, Woodie, Zlijay, Edy C., Frankie NV, Kristijan Molnar, Life4Funk, Marko Vuković, NILU (DK), Petar Cvetković, Zlatnichi..


 
Još jedan u nizu Fresh Wave promo partija je pred nama, a kao i prethodnih i ove godine Piknik se održava na autentičnoj i jedinstvenoj lokaciji -  banjalučkom Banj brdu. Najveća zvijezda ovogodišnjeg Piknika je internacionalno DJ ime Christian Smith kojem će podrška na bini biti Lea Dobričić, Mladen Tomić, Nebs Jack, DJ Inis.


 
Christian Smith je švedski DJ i producent koji je osnovao Tronic Records izdavačku kuću koja slovi za trenutno jednu od tri najprodavanije techno etikete na svijetu! Osnivač je Tronic Radio, nedjeljne emisije koja se emitira na više od 100 stanica širom svijeta, a 200. emisija proslavljena je i sa posebnim gostom legendarnim Adamom Beyerom! Iako je rođen u Švedskoj, proveo je veliki dio svoje mladosti u Frankfurtu u Njemačkoj, a potom u Njujorku  u SAD što je na neki način odredilo njegove afinitete u elektroničkoj muzici. Upravo zahvaljujući različitim kulturološkim utjecajima njegovi setovi su raznovrsni i uzbudljivi pa ne treba sumnjati da će tako biti i na predstojećem Fresh Wave Pikniku.Piknik počinje točno u podne od kad vas očekuju nastupi velikog broja domaćih DJ-eva, kao i mnogobrojna iznenađenja i pokloni! EARLY BIRD ulaznice za FW Piknik po cijeni od 10KM dostupne su u koncept restoranu Bajka i pubu Debela Berta u Banjaluci.

PROMO ULAZNICE ZA FRESH WAVE FESTIVAL U PRODAJI
Podsjećamo da su u prodaji PROMO ulaznice za Fresh Wave Festival u ograničenoj količini, koje će biti dostupne po cijeni od 55KM za tri festivalska dana, što je popust od više od 28% u odnosu na redovnu cijenu festivalske trodnevne ulaznice. Promo festivalske ulaznice su dostupne na on line servisu za prodaju ulaznica www.kupikartu.ba

Invazija počinje ovog ljeta!

Na banjalučkom Banj brdu sprema se Fresh Wave Piknik