Baner

Na osmi Forestland stiže i slovenska legenda Umek

Subota, 20 Lipanj 2020

Ponos i zjenica vječno vikend noćima budnog oka svih elektronički inkliniranih Međimuraca magična je šumska priča u Brezju - Forestland.


Po osmi puta za redom ritam će se od 17. do 19. srpnja oriti kroz međimursko tlo i okupiti domaće i regionalne plesače i umjetnike finog kalibra.

48 sati šumskog glazbenog raja nije zaustavljeno okolnostima ove opskurne okrugle godine i plešemo još jednom pod krošnjama i binama, ovoga puta uz slovenskog nam gosta i svjetski poznatog vuka elektronike i bossa jednog od najboljih i najplodnijih balkanskih labela. Dvometraš i div techna, s 1605 razloga za osmijeh, upravo je Umek.Sve je počelo davno, tamo gdje sve stvari počinju - na početku. Ako nešto što voliš i želiš ne postoji, ne uzrujavaš se previše i stvoriš si to sam. Tako je Umekov početak bio organiziranje ilegalnih raveova u rodnoj Sloveniji gdje elektroničke glazbe jednostavno nije bilo. Uzmeš si temporalni daljinski i premotaš nekoliko desetljeća unaprijed i gledaš u najbolji slovenski elektronički glazbeni brand.Put oko svijeta za 80 dana? Vjerojatno i brže i to nekoliko puta godišnje. Aerodrome zove drugim domom sa 100 letova godišnje, posjećujući sve od underground klubova Berlina do najvećih svjetskih festivalskih bina. Neumornost se translatira i na produkciju te, kada to ne čini stjuard ili stjuardesa, kavu kuha sam u studiju.Većina izdanja izlazi s vlastitog iznimno uspješnog 1605 labela, koseći Beatport sa svakim novim izdanjem. 25 godina iskustva rezultiralo je stvaranjem i novog glazbeno-tech startupa Viberate s ciljem stvaranja najveće svjetske glazbene platforme.

Da se ufuraš u Forestland skokni na web ili sjedni na oblak SoundClouda i uživaj. Upadi za ovu šumsku avanturu u Brezju žive na Ticket2go ovdje. Zgrabi svoju i vidimo se tamo gdje samo šuma zna čitavu istinu.
 

 

Na osmi Forestland stiže i slovenska legenda Umek