Skip to main content
  • lighthouse porec

Najavljen još jedan festival u Istri

Možda bi sljedeći slogan naše turističke zajednice umjesto onog „Mala zemlja za veliki odmor“ trebao biti „Mala zemlja za velike festivale“ s obzirom da broj festivala koji će se ovo ljeto održati na našoj obali sad više nije lako ni nabrojati.

Piše: 

Naslovna foto

lighthouse porec

Uz Echo, Kanegra Beach Festival, Outlook, Dimensions, Unknown i druge, Istra će od ove godine upriličiti još jedan novi festival. Riječ je o Lighthouse festivalu koji e će se održavati od 24. do 26. svibnja u Poreču.

lighthouse progressive

Dakle nakon što su najavljeni ljetnji festivali ovaj proljetni bit će odlično zagrijavanje uz glazbenike kao što su Jimpster, Hercules & Love Affair Soundsystem, Nicone & Sascha Braemer, Valentino Kanzyani, Julietta, Ame, Round Table Knights, Ian F., Digitaline, Pytzeka i druge, detaljan line up možete provjeriti na službenoj stranici festivala.

Lighthouse festival rezultat je suradnje klubova, promotora, labela, medija i elektroničkih kolektiva iz Beča, Züricha, Münchena, Berlina, Hamburga i Zagreba u zajedničkoj misiji osnivanja inovativnog festivala u kombinaciji s ugodnim odmorom i uživanjem u ljepoti na obali Jadrana.

Uskoro će biti objavljene cijene ulaznica za regiju, trenutno su u ponudi samo paketi s uključenim smještajem za strano tržište.
lighthouse porec

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2