Skip to main content
  • alt
  • 26.07.2013.

Najbolje trake Ultra Europe

 Ultra Europe festival toliko se dojmio uredništva portala Dancing Astronaut da su napravili izbor najboljih traka odsviranih na njemu, a mi vam ga prenosimo.

 
Na prvome mjestu nalaze  se Fedde Le Grand & Sultan & Ned Shepard s trakom “No Good” koja je tijekom tri dana festivala u više navrata razgalila partijanere, a riiječ je naravno o preradi originalne trake Prodigyja.
{youtube}lEEhY-2o66g{/youtube}
 
Suradnja Hardwella i Dyra, “Never Say Goodbye”, vrtjela se nebrojeno puta prije negoli je sam Hardwelll kročio na pozornicu,  te je, prema Dancing Astronautu, traka posve rasturila okupljene na Poljudu.
{youtube}Co3w_ZxcO1U{/youtube}
 
Treće mjesto pripalo je Martinu Garrixu i njegovoj traci “Animals”, trenutno u Beatportovoj Top 10 ljestvici, a sama je traka našla mjesto u skoro polovici setova na Ultra Europe.
{youtube}gCYcHz2k5x0{/youtube}
 
Armin van Buuren i  njegova traka “This Is What It Feels Like” u remiksu  W&W bila je hit drugog dana, a u set ju je ubacio, između ostalih, i sam van Buuren.
 
{youtube}ynYEUbPYmfE{/youtube}
 
 
Još neobjavljena traka, suradnja Afrojacka i Stephena Wrabela, “Ten Feet Tall”, bila je vrhunac Afrojackovog seta te je i sam zapjevao uz nju, kaže ekipa Dancing Astronauta.
{youtube}_-hRMTKPH38{/youtube}
 
Ultronic” Sunneryja Jamesa & Ryana Marciana obilježila je nastup dvojca, a nije ostavila ravnodušnima ni partijanere prvog dana festivala na Poljudu.
 
{youtube}9kUtM-w1NBA{/youtube}
 
Na posljednje su mjesto stavili “Wake Me Up” Aviciija koji je tijekom Ultre Europe traku podebljao i učinio ju pravom  festivalskom, barem tako tvrde Dancing Astronauti uvjereni da je riječ o budućim himnama baš kao što to misle i o svim navedenim trakama.
{youtube}5y_KJAg8bHI{/youtube}

Za kraj, svi ljubitelji Armina mogu pogledati njegov dvosatni nastup na Poljudu snimljen na UMF TV-u..
{youtube}ZSKusF-4i0w{/youtube}

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2