Baner

Najjača regionalna imena techno glazbe u Umagu

Četvrtak, 12 Svibanj 2011

Turistički kamp Kanegra, smješten na 10 km od centra Umaga, na obali jednog od najljepših istarskih zaljeva. Kanegra je odavno prepoznata kao atraktivna destinacija sa svim potrebnim sadržajima pogodnima za mlade ljude i nezaboravan odmor. Tako je, uz već godinama organizirani Spring Break za studente iz Austrije, Slovenije i Njemačke, Kanegra prošle godine dobila još jedan festival, koji će nesumnjivo postati nezaobilazni ''event'' ljetne sezone; Kanegra Beach Festival.


Prvi Kanegra Beach Festival održan je 27.08.'10 na kojem su nastupili vrsni DJ-i elektronske glazbe. Najveća zvijezda večeri bio je londonski Seb Fontaine, no osim njega publiku su rasplesali do sitnih jutarnjih sati i DJ-i s ovih prostora:  Dj Marko Nastić, Dj Psiho, Dj Unique, Dj Alexandar Madness i drugi. Odličan odaziv posjetitelja, velik broj prodanih karata ali i nezaboravna atmosfera učinili su ovaj prvi ''pilot'' festival vrijednim pamćenja. Zato i ne iznenađuje da se ove godine festival proteže na dva dana s još jačim imenima elektronske scene, još boljom organizacijom, raznolikom ponudom i još boljim provodom.

Ovogodišnji festival održat če se u petak, 24. i 25. lipnja gdje će nastupiti brojni izvođači koji su popularnost i slavu stekli puštajući u najpoznatijim svjetskim klubovima.  KBF će zasigurno opravdati sva očekivanja odličnim Line up-om i povoljnim cijenama. Glavne zvijezde festivala  biti će svjetski poznata imena elektronske glazbe od kojih posebno izdvajamo nastup “kralja techna” Umeka, najbolji hrvatski Petar Dundov, najbolji sprski Marko Nastić te još dvadesetak pravih virtuoza elektronske glazbe uz koje ćemo zajedno sa Vama imati priliku uživati ova dva dana.

Prvu večer nastupit će slovenski Dj Umek koji je ujedno i najjače ime festivala ,  a uz njega biti  će i najbolji hrvatski producent i dj Petar Dundov, no osim njih publiku će rasplesati pulski dj-i Unique i Deep Marshall, srpski dj Vladimir Aćić  i slovenski dj Alexander Madness.Drugu večer na pozornicu će stupiti najpoznatiji srpski duo Marko Nastić b2b (“back to back”) Dejan Milićević , poznati hrvatski duo Lemon b2b Mark Ash, te s posebnim zvukovima rasplesat će vas još Unique feat KayKay (LIVE) , Dataminions (LIVE) i Bebetto b2b Seraphim Codex.

Ali to nije sve! Nakon ludog noćnog provoda organizirani su after partyji a za one najizdržljivije Boat Partyji pa se tulum sa pozornice seli na valove. Pa tko ne bi poželio biti dio ovog dvodnevnog kvalitetnog provoda a uz pristupačne cijene?! Ulaznice za KBF dostupne su na svim ovlaštenim mjestima Eventima. Sve informacije o prodajnim mjestima dostupne su na Eventim.hr  (Hrvatska), Eventim.si (Slovenia) , Eventim.rs (Srbija). Cijena u pretptodaji za dvodnevnu ulaznicu iznosi 220kn,  te za jednodnevnu ulaznicu iznosi 110kn , dok će na sam dan festivala cijene biti skuplje za 70kn, dok ćete za Boat party izdvojit samo 70kn. Osim toga, organizatori su u suradnji sa Istraturistom osmislili povoljan paket aranžman koji uključuje festivalsku dvodnevnu ulaznicu, noćenje+doručak i poklon iznenađenja. A za one koji žele ''poseban tretman'' tu su i VIP ulaznice po cijenama od 500kn  i 300kn.

Cijeli festival je u organizaciji TNG Productions-a ,muzička agencija iz Kanfanara, koji su nesumnjivo vratili elektronsku scenu u Istru i stekli reputaciju na ovom području, organizirajući već godinama partyje u Monvi centru (Rovinj) sa priznatim imenima domaće i inozemne scene. Za kraj je važno napomenuti da KBF ne gradi imena dovođenju slavnih imena, već na posebnoj atmosferi koju posjetitelji ističu kao neponovljivu i nezaboravnu!

Najjača regionalna imena techno glazbe u Umagu