Skip to main content
  • 20.07.2018.

Nektar Fresh Wave Festival: Danas počinje prodaja jednodnevnih ulaznica!

Od danas 20. srpnja u prodaji su jednodnevne ulaznice za 7. po redu Nektar Fresh Wave festival, koji će se održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel od 9. do 11. kolovoza 2018. godine.

Piše: 


Podsjećamo da će na predstojeće izdanje najboljeg festivala elektroničke glazbe u BiH nastupiti  internacionalne DJ superzvijezde: Andrew Meller, Divolly & Markward, Boris Brejcha, Dj Boris, Deborah De Luca, Julian Jeweil, Monika Kruse, Ofenbach, Oxia, Sander Van Doorn, Ltj Bukem, Vanillaz i regionalna glazbena imena: Mladen Tomić, Nebs Jack, Siniša Tamamović, Straight Jackin, Who See, Joma Maja, Goran Emkić, Baggasound, Blackout Project: Phat Phillie & Bizzo Bodega, Dee Jah, Edo Maajka, Irie Fm, Kawiar Manguera, Rea, Woodie, Zlijay, Edy C., Frankie Nv, Kristijan Molnar, Life4funk, Marko Vuković, Nilu (Dk), Petar Cvetković, Zlatnichi..

U svom sedmom izdanju Fresh Wave Festival će se po prvi put predstaviti temom festivala – univerzimom uz slogan "Embrace The Space", odnosno ''prigrlite svemir'', uz sve elemente popratne produkcije, koji aludiraju na sve one detalje koji su dio opće kulture, a podsjećaju na svemir i eventualni život izvan planete Zemlje. Sve posjetitelje će tako na tvrđavi Kastel dočekati do sada neviđeni vizualni efekti i pregršt instalacija u duhu ovogodišnje teme festivala. Pozivamo zato sve posjetititelje da se pridruže ovoj svojevrsnoj karnevalskoj ideji i daju svoj doprinos temi festivala i objeručke prigrle svemir!

''VIP Tickets''
U srijedu, 1. kolovoza počet će prodaja VIP ulaznica, a napominjemo da će od ovog datuma početi prodaja festivalskih ulaznica po punoj cijeni u iznosu od 65KM. Festivalske ulaznice bit će dostupne na on line servisu za prodaju ulaznica www.kupikartu.ba i u službenim Fresh Wave Festival City zonama u Banjaluci:

    Pab Debela Berta
    Koncept restoran bar Bajka

Invazija počinje ovog ljeta!
Više saznajte na www.freshwavefestival.com

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2