Baner

Nektar FreshWave festival: Carlo Lio na šestom izdanju festivala

Četvrtak, 18 Svibanj 2017

Kanađanin Carlo Lio će nastupiti u četvrtak, 10. kolovoza na tvrđavi Kastel, prve festivalske večeri ovogodišnjeg izdanja Nektar Fresh Wave festivala.


Muzika je oduvijek bila prioritet u njegovom životu, a to može potvrditi svatko tko ga je vidio za DJ pultom. Jedinstven stil i visoki produkcijski zvuk prate ovog izvođača, koji se zahvaljujući istančanoj vještini našao u samom vrhu industrije. Uživa i veliku naklonost čuvenog techno maga Dubfirea, na čijem singlu se našao sa odličnim remix izdanjem singla Diablo. Široka shvaćanja pomogla su mu da se prezentira među fanovima bez ijedne progovorene riječi, a njegova sposobnost da zarobi zvuk i zatim da ga tako energično emitira veliki je dar.


O muzici kaže: ''Muzika stalno raste i uvijek dođe do tog komercijalnog dijela, ali smo u Kanadi zadržali taj underground duh muzike. Mnogi ljudi koje znam se i dalje drže na sceni.''

Carlo Lio će se publici Nektar FreshWave festivala predstaviti unikatnim setom čiji je glavni segment univerzalnost, a ako je muzika univerzalni jezik, onda ga ovaj Kanađanin govori potpuno tečno i bez ikakvih poteškoća!


Early Bird ulaznice u prodaji!
U prodaji su trodnevne ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala i to po najpovoljnijoj cijeni od svega 35 KM, što podrazumjeva popust od čak 40%! Ulaznice su dostupne za kupovinu putem on-line ticket servisa kupikartu.ba


James Zabiela, Dubfire, Mladen Tomić, Nebs Jack, Joma Maja, Woodie samo su neka od imena koja će nastupiti na šestom Nektar FreshWave festivalu koji će se održati 10. 11. i 12. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel!

Nektar FreshWave festival: Carlo Lio na šestom izdanju festivala