Baner

Nektar FreshWave festival premijerno predstavlja: Mahmut Orhan!

Utorak, 30 Svibanj 2017

Mahmut Orhan donosi planetarni hit Feel na banjalučku tvrđavu Kastel u petak, drugog dana ovogodišnjeg Nektar FreshWave Festivala!


Vlasnik planetarnog hita "Feel", Mahmut Orhan svoj prvi, ujedno i premijerni nastup u Bosni i Hercegovini imat će u petak, 11. kolovoza, pred publikom šestog Nektar FreshWave festivala. Turski DJ i producent je prošle godine putem Ultra Music etikete lansirao apsolutni hit singl Feel što ga je zakucalo na sam vrh elektroničke scene, o čemu svjedoči i pozamašna brojka različitih priznanja za ostvarenja koja je postigao ovaj single na različitim renomiranim top listama i chartovima nekih od najpoznatijih muzičkih servisa kao što su iTunes ili Spotify. Nevjerovatnih 140 miljuna pregleda putem Spotify, YouTube i iTunes servisa postavila je singl Feel na uzvišenu poziciju u industriji elektroničke glazbe, a ovog izvođača među najpoželjnije izvođače predstojeće festivalske sezone.


Mahmut će publici u Banjaluci predstaviti svoju muziku koja se kreće između žanrova deep house, groovy dance u koje često gotovo dodaje elemente vlastite kulture, trudeći se istovremeno da sve to doslovno upakira u okvire globalnog mainstreama.


Najbolji elektronički festival u BiH u svom šestom izdanju donosi žargonski rečeno vruću robu pred svoju publiku i izvjesno je da će sve biti u znaku ‘feel-a’ odnosno onog, posebnog osjećaja sreće i zadovoljstva. Predstojeće ljeto bit će još vrelije zahvaljujući našim prijateljima – kompaniji m:tel, Banjalučkoj pivari i Red Bullu, ali i do sad potvrđenim izvođačima, među kojima su James Zabiela, Dubfire, Carlo Lio i mnogi drugi. Još mnogo iznenađenja kada je o izvođačima riječ očekuje vas na šestom izdanju Nektar Freshwave festivala, koji će se održati od 10. do 12. kolovoza na banjalučkoj tvrđavi Kastel.


Early Bird ulaznice u prodaji!
U prodaji su trodnevne ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala i to po najpovoljnijoj cijeni od svega 35 KM, što podrazumjeva popust od čak 40%! Ulaznice su dostupne za kupovinu putem on-line ticket servisa kupikartu.ba

Nektar FreshWave festival premijerno predstavlja: Mahmut Orhan!