Skip to main content

Nektar FreshWave predstavlja festivalski kamp!

Kamp će biti smješten na prostornim kapacitetima tvrđave Kastel, pored rijeke Vrbas, sa kapacitetom za 1000 osoba i donosi novu dimenziju zabave na šesto izdanje najboljeg festivala elektroničke glazbe u BiH.

Piše: 


Pored uvijek svježe i 24 sata dostupne hrane i pića, na raspolaganju svim posjetiteljima bit će u ljetnim danima prijeko potrebni tuševi, kako bi svi stanovnici FWF Kampa uvijek bili fresh! FWF Kamp će biti mjesto gdje će se naći još jedna festivalska bina, namijenjena prvenstveno mladim i neafirmiranim izvođačima, čime se još jednom potvrđuje princip podrške elektroničkoj sceni u BiH. Osim još jedne festivalske bine za sve stanovnike kampa bit će osigurana zona za chill sa besplatnim 24-satnim korištenjem Wi Fi-a.

Cijena smještaja (šatorskog mjesta) u FWF kampu za 4 dana, od 10. do 14. kolovoza je samo 40KM (20 eura), svoje mjesto u FWF možete rezervirati vrlo jednostavno, putem on line ticket servisa kupikartu.ba, a na vama je svakako samo da ponesete svoj šator. Od 9.6. aktualna je nova cijena trodnevnih, festivalskih ulaznica, koje sad koštaju 50KM (25 eura), a u prodaji su i FWF paketi koji daju mogućnost kupovanja ulaznice i zakupa smještaja po sniženim festivalskim cijenama. Ulaznice su dostupne na  kupikartu.ba i na prodajnim mjestima ovog on line ticket servisa. Osigurajte mjesto u kampu i osjetite novu dimenziju zabave na predstojećem izdanju Nektar FreshWave festivala!

Podsjećamo da će na 6. FWF na tri festivalske bine, Main, Energy i Massive, publici biti predstavljeni neki od najpoželjnijih izvođača elektroničke, ali i hip hiop muzike iz svijeta i regije, uključujući imena poput: Dubfire, James Zabiela, Mahmut Orhan, Carlo Lio, Jon Rundell, Shaded, Lexlay, Siniša Tamamović, Mladen Tomić, Joma Maja, Nebs Jack, DJ Woodie, Bvana, Prti Bee Gee, Smoke Mardeljano, Kandžija i Gole žene, Brutal Protest i mnogi drugi!

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web