Skip to main content
  • New Order
  • 27.01.2012.

New Order potvrdili Exit!

Exit festival je ugodno iznenadio sinoć najavljenim izvođačima na Main i Fusion stageu, kao i na Dance Areni.

Naslovna foto

New Order

Main Stage Exit festivala 2012. ponovno će postati mjesto gdje nastaje glazbena povijest. Exit s ponosom najavljuje da će New Order, jedan od najpriznatijih i najutjecajnijih bendova današnjice, nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi u petak 13. srpnja 2012. u Novom Sadu.

Na Fusion stiže portugalska atrakcija Buraka Som Sistema, dok na Dance Areni nastupaju imena Cadenza etikete, Luciano, Reboot live, Kenny Larkin, Robert Dietz Maayan Nidam.

Bend koji i dalje drži rekord za naprodavaniji singl na vinilu od 12 inča svih vremena, apsolutni hit iz 1983. Blue Monday nastavlja biti nevjerojatno aktualan i popularan čak trideset godina nakon njegova objavljivanja. Kombinirajući rock i pop s elektronskom i dance glazbom i energijom tadašnjih underground klubova, stvarajući hit za hitom i konstantno pomjerajući granice, New Order su uspostavili standarde kakve će mnogi godinama kasnije pratiti.

{youtube}ftJZomwDhxQ{/youtube}

„Svi smo uzbuđeni što će New Order nastupiti na Exitu ove godine. Tko može zaboraviti klasike poput „Love Will Tear Us Apart“, „Bizarre Love Triangle“ i naravno najčuveniji „Blue Monday“. Ne mogu dočekati da ih čujem na Exitu, a siguran sam da su i fanovi podjednako uzbuđeni”,rekao je Bojan Bošković, generalni menadžer Exit festivalа.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2