Skip to main content
  • alt
  • 8.04.2015.

Noa Beach Club: festivali i blizanke

Velika klupska zvijer sa Zrča, klub koji gleda na pučinu i čeka zoru pod zvijezdama dok suvereno sjedi na 37. mjestu najboljih na svijetu, složio je ove sezone fenomenalan program.

 
Uz već najavljene festivale za ispraćaj proljeća na floor se naselio još jedan. Croatia Spring Break u organizaciji Moxmedia i Madhouse odvijat će se u dva navrata, od 2. do 7. lipnja i zatim od 17. -21 lipnja, kada ćeš uz zvuke najboljeg od elektronike rastvorenih ruku dočekati ljeto. 4. lipnja zasvirat će Sigma, 18. ćemo plesati na Dubvision, 19. lipnja na Michaela Calfana a 20. na Lumberjacka.

alt

 
Of 13. do 15. srpnja Noa se pak trese na Dream Island Festivalu na kojem će zavrtjeti Wolf Pack s himnom Tomorrowlanda “Ocarina”, La Fiesta & Julian Jordan i Plastik Funk. Detalji će se još cijediti u tjednima i mjesecima pred nama.

alt

 
No 4. kolovoza, dok još ni ne pomišljaš na jesen. iza pulta se raspakiravaju dvije dame elektroničkog svemira, Nervo. Dvije mlade sestre blizanke iz Australije su krenule na osvajanje svijeta. Olivia i Miriam su 2008.potpisale s Fridrikom Olssonom i tvrtkom Razor Boy Music Publishig, što je vodilo do koautorstva singla koji je osvojio Grammy “When Love Takes Over” koji su izveli David Guetta i Kely Rowland.

alt

 
Za detalje i novi info skok na službeni page Noa Beach Cluba i uživajte u sanjanju dugog toplog ljeta.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2