Skip to main content

Nova dimenzija BSH Island festivala – objavljen je i prvi val izvođača

Odbrojavanje do trećeg izdanja BSH Island festivala započelo je danas objavom prvog vala headlinera.

Piše: 

U svjetski poznatom Noa Beach Clubu na plaži Zrće od 29. lipnja do 3. srpnja čeka nas najveće i najbolje izdanje BSH Islanda kojeg predvode Archie Hamilton, Ben Sterling, Blackchild, Dennis Cruz, Paco Osuna i wAFF.

Domaće boje brane Aldo Morro, Marcel, Marin Biočić, Maskery, Mony, Pablo Panda, Yakka. U prodaji je od danas i prvi kontigent Early Bird ulaznica na www.noa-zrce.com i putem Entrio ili Entrio fizičkih prodajnih mjesta.

Slijede dva festivala o kojima se mnogo priča na plaži Zrće – BSH Island koji je uključivao legendarnu zabavu Amnesia Fortress u prelijepoj tvrđavi iz 17. stoljeća na Pagu s pogledom na more, te festival epskih razmjera Amnesia Takeover Croatia organiziran u suradnji s ekipom kultnog kluba Amnesia Ibiza. Prvo izdanje BSH Islanda nastalo je tijekom pandemijskog ljeta 2020. Festival je u regiju donio dašak nove energije, a njegov nastavak i drugo izdanje prošlog ljeta obilježilo je međunarodnu scenu.

Bilo je to uistinu jedinstveno iskustvo koje je nudilo nešto potpuno svježe daleko od klubova na plaži Zrće, a kada se tome doda da je smještaj došao u obliku prekrasne jahte usidrene u Noa Beach Clubu, nije ni čudo što je BSH Island napravio takav poseban štimung. Sva se ta čarolija spušta u Noa Beach Club, jedan od najboljih klubova u regiji, te s nestrpljenjem očekujemo treće izdanje BSH Islanda koje će biti veće nego ikada do sada.

Za ples do zore zaduženi su španjolski techno titan i dugogodišnji pionir Paco Osuna, a iz Cocoona stiže wAFF. Tu su još i britanske tech-house zvijezde Archie Hamilton i Ben Sterling, zatim suradnik talijanskog Hot Creationsa – Blackchild, te španjolski hit-maker Dennis Cruz.

Ovo je samo prva faza, a pred nama je još mnogo toga. Kao i ovaj prvi val imena, možete očekivati i događaje koji će se odvijati na otoku Pagu, kao što su boat party-ji ili tajni pop up party-ji koji će ove godine festivalu dodati jednu novu dimenziju.

hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2