Skip to main content

Nova trijada golemih za Defected Croatia

Ono defektno obično stoji na suprotnoj strani klackalice perfektnome, no ne ovoga puta. Defected je stavio stvari u balans za sve glave koje uši smještaju pod žanrovski krov housea.

Piše: 


Četiri pozornice u The Garden Resortu, dva dnevna isplovljavanja party brodova i četiri aftera u legendarnom Barbarella's klubu pod otvorenim nebom, te sjajan chill program mira, tišine i centriranja za nove bjesove i plesove "MIndfulness" čine kostur novog Defecteda ( ) koji roka od 9. do 14. kolovoza na panorami beskrajno prekrasne obalne lokacije the Gardena u Tisnom. Nakon prve najavljene trijade vrijeme je za vol.2 u "tko je tko Defecteda" pa novi trokut beata čine Honey Dijon, Masters At Work i Todd Terry.

Rođena u Chicagu, trenutna stanovnica ulica New Yorka, Honey Dijon jest dama koja živi na križanju bulevara housea, techna i disca. iskru je okinula obiteljska praksa slušanja starih dobrih soul i r'n'b ploča da bi uskoro opsesivno počela sakupljati sama svoju kolekciju lutajući trgovinama gdje joj se upravo put križa s Derrickom Carterom, koji postaje dragi prijatelj i naposljetku i mentor.
{youtube}JECT0c_0cfc{/youtube}

Njen specifični zvuk nastaje na razmeđu Derrickova uvođenja na čikašku house scenu i prijateljstvu s Dannyjem Tenagliom u NYC-u, a kao centralne vrijednost dobroga seta drži vinyl, virtuozno programiranje, strast i integritet koji je odvode na neke od najprestižnijih podija globalne dromomanije zvukom- Panorama Bar/Berlin, Sub Club/Glasgow, The Block/Tel Aviv, Output/NY, Space/Ibiza i Smart Bar/Chicago. jednako lako ćeš je naći kako iskopava stari klasik, remixa gotovo nespojivo i drži oči čvrsto uprte u budućnost s naramkom novih ideja. Snovi ne rade ako ti ne radiš.
{youtube}Q2HBeDG0hsk{/youtube}

Kada majstori rade odmakneš se i gledaš. Majstori su zato što znaju i da znaš sam ne bi ih ni zvao. Dva majstora zanata, taman u poslu, su "Little" Louie Vega i Kenny "Dope" Gonzalez koji zajedno čine u New Yorku rođeni i uzgojeni u Masters at Work, i ujedno ponos drže u vlasništvu MAW Records. Iako je ime inicijalno Gonzales dao prijatelju  Toddu Terryju, koji je u 80-im pod aliasom snimio nekoliko traka, u 90-ima se  počinje koristiti za sada pod njime smješteni duo koji u obiteljsko stablo korijeni vežu i za salsu s obje strane.
{youtube}YZOFHnSilek{/youtube}

Produkcije si im uz MAW lovio i s aliasa kao što us KenLou, Sole Fusion, Hardrive i Nuyorican Soul – gdje su surađivali s glazbenicima raznih žanrova kao što su latin, disco i jazz. Gospodu danas nalaziš kako vole široki spektar zvukova koji godi temperamentu pa ljubav obuhvaća sve od housea, latina, funka, r'n'b-a, reggaea, broken beata, disca i garagea, a ovi majstori remixa uzeli us u ruke stvari i izvan elektroničkog oblaka i surađivali s nekima od najvećih globalnih glazbenika kao što su Michael Jackson, Janet Jackson. Madonna, Donna Summer, Aaliyah, Gus Gus, Jody Watley, Jamiroquai, Earth Wind & Fire i Stephanie Mills.
{youtube}cYkb2nKnZWE{/youtube}

Nekada originalni majstor na djelu, rođen u Brooklynu i s danceom, houseom, acid houseom i hip hopom u venama jest baš Todd. Gospodin Terry je za Grammyja u kategoriji najboljeg remixa nominirani Todd. Sviđao mu se drugačiji zvuk prikladniji Europi pa tako prva priznanja stižu iz  Velike Britanije i Europe koe priznaju vještinu već sredinom 80-ih. neke od najpoznatijih traka koje su ikada pogodile podije su A Day In The Life, Weekend i Can You Party, a izdavao je pod aliasima Todd Terry Project, House Of Gypsies i Royal House. SNAP, Annie Lennox, George Michael i Bjork samo su neki za koje je remixao stvarajući savršene hibride komercijalnog i undergrounda. 30 godina na sceni prošlo je za tren i još uvijek ne staje.
{youtube}A65qo0U5630{/youtube}

Sve znaš, u kuži si, informiran si, Defected manje ili više, ali mi te volimo kako god. Sad kada si spreman slobodno navrati na Entrio i pozovi ekipu jer rokamo grupni popust 3+1 free

Dobro nam došli na Defected Croatia 2018. – sami ili u +3 varijanti nevažno je dok god se pleše! Enjoy!
{youtube}SfOiis7Z06U{/youtube}

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2