Skip to main content
  • exit

Novi izvođači i način plaćanja

Exit R:Evolucija polako kompletira popise izvođača na svim pozornicama pa su tako najavljeni i novi izvođači na jednom od najboljih plesnih podija u Europi, Dance Areni.

Naslovna foto

exit
Mnogobrojnoj publici Dance Arene predstavit će se  Kerri ”Kaoz” Chandler, Guti, George Fitzgerald i već poznati Dejan Milićević i Marko Milosavljević koji će nastupiti s Leom Dobričić, Otto von Disko, Klaus, Sly, Somesan Adrian, Speedy, Fanatik, Schwabe i X – Coast i Marko Nastić koji će tradicionalno zatvoriti Dance Arenu. Ujedno je i otkazan live nastup Scube, ali zato će on odraditi back2back set s Georgeom Fitzgeraldom.

{youtube}gLq4sNDt34o{/youtube}

Osim izvođača novost ovogodišnjeg EXIT-a je i ukidanje plaćanja tokenima. Naime, EXIT festival u suradnji s OTP bankom i Ministarstvom financija uvodi r:evolucionarno rješenje plaćanja pića i suvenira na festivalu. Nakon tokena, ulazimo u eru cashless i contactless sustava kako bi proces kupovine bio još brži, efikasniji i precizniji. Ovaj sustav plaćanja ubrzano postaje standard na svim velikim svjetskim i regionalnim festivalima.

{youtube}uwR5fRhU1zU{/youtube}

Glavna prednost ovog sustava je da posjetitelji festivala više neće morati pogađati unaprijed što će piti te večeri već će moći jednostavno uplatiti novac koji planiraju potrošiti tijekom trajanja festivala i naručiti koje god piće žele. Također, laka kartica prigodnih dimenzija će zamijeniti veliki broj metalnih tokena u džepu, koji su velikom broju publike predstavljali opterećenje.  I ono najbolje  sav preostali novac na kartici, posjetitelji će moći povratiti u bilo kom trenutku na festivalu, kao i u OTP banci 7 dana po završetku festivala.
Dodatne informacije o načinu plaćanja, a i sve ostalo što vas zanima, potražite na službenoj stranici EXIT R:Evolucije.

{jcal_latest eventid=2805}
{jcal_latest eventid=2803}
{jcal_latest eventid=2804}
{jcal_latest eventid=2806}
{jcal_latest eventid=2807}
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2