Skip to main content
  • 20.04.2016.

Novi projekt DJ Bone i Deetrona na Moondance festivalu

Nastupe na 4. izdanju Moondancea potvrdili su The StorryTellers (DJ Bone b2b Deetron) i John Heckle.

Piše: 


The StoryTellers novi je projekt dugogodišnjih prijatelja, iznimnih dja i producenata  Eric Dulana (aka DJ Bone) i Sam Geisera (aka Deetron). Prije 10 godina ovaj dvojac nam je podario klupski evergreen Life Soundtrack. Sada su se ujedinili da nam ispričaju novu techno priču, premijerno na Moondanceu festivalu za regiju.
{youtube}9bKPC9tj8-M{/youtube}

Bone i Deetron ponovo su osjetili da je došao trenutak za novi projekt preko kojega će publici širom svijeta pokazati svu širinu kao i dubinu njihovih osobnih pogleda na techno. The StoryTellers projekt će predstaviti najbolje od ovog dvojca u specijalnom trosatnom  back2back setu u kojemu će prikazati svu raskoš njihovih dj vještina i beskompromisne selekcije dancefloor dragulja kao i još neizdanih skladbi. Moondance festival je izabran kao jedna od rijetkih lokacija gdje ćete ih moći čuti.
{youtube}uhd4cT5yDZA{/youtube}

John Heckle je mlad, ali, ne i nepoznat underground publici. U samo nekoliko godina izdanjima na renomiranim etiketama pokazao je svu širinu svojeg izričaja. Svojim iznimnim vještinama izvlači maksimum iz svojih mašina često izvodeći setove "from the scratch" po čemu mu mnogi znalci već tepaju da je novi Kink.
{youtube}yMhn5CG3GBc{/youtube}

John je karijeru započeo već kao petnaestogodišnjak u Liverpoolu kada je počeo pokazivati sklonosti upotrebe mašina u dj setovima.  Kombinirao je miksanje na tri gramofona s ritam mašinama što je rezultiralo iznimno energičnim i simultanim dj / live setom. Producirao je ploče za Mathematics Recordings, Tabernacle Records, Crème Organization, Lunar Disko i mnoge druge. Njegov opus uz mnoštvo EPija i remiksa već uključuje i dva studijska albuma, The Second Son i Desolate Figures kao i mini album The Last Magic Maker. Life on Titan, njegov prvijenac na  Mathematics recordsu pobrao je nagradu Qwartz Electronic Music Award. Na Moondance dolazi naoružan svojim cjelokupnim arsenalom.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2