Skip to main content
  • 1.07.2020.

Novi val izvođača skorašnjeg Forestlanda

Nešto više od 2 tjedna dijele nas do Forestlanda koji će ponovno rasplesati Brezje selekcijom regionalnih i domaćih izvođača.

Piše: 

Festival se održava od 17. do 19. srpnja, a ulaznice potražite na www.ticket2go.hr . Headliner je Umek, a upravo je objavljeno da će nastupati još i Tea Vučković, Yakka, te Kraunder. Oni se pridružuju i imenima Timo G., Sasha Mikac, Josh Somen, Corti Organ, Arien, KUKU$ TV, Sid Cisse.

TEA VUČKOVIĆ – Njeno ime je sinonim za snažne i energične techno setove. Slovenka ima podosta iskustva, a zanat je nakon rodne Slovenije brusila na regionalnim i svjetskim klupskim i festivalskim florovima. Izdaje glazbu za respektabilne techno etikete Techburst Records, Eclipse Recordings Funk’n’Deep, DSR Digital, Blue Monkey Records, Moonlogic Records. Uključena je dosta u organizaciju partya, klupskih večeri i festivala (ECO Fest), te edukaciju na sceni. Važan je čimbenik na slovenskoj elektroničkoj sceni jer priprema sadržaj za portale, kao i organizira DJ radionice i zanimljive izložbe.

YAKKA – Dobitnik Ambasador 2018. nagrade za hrvatskog DJ-a godine po izboru publike, jedan od najaktualnijih house DJa regionalne scene. Vlasnik Beatality Records etikete uz koju broji i velik broj izdanja za strane izdavače (Pacha, King Street,Deeperfect, Casa Rossa Cruise Music i mnoge druge). Neke od istanknutih producentskih suradnji ostvarenih s imenima svjetske house scene su Barbara Tucker, Blaze, Dj PP, Adrian Hour, Angelo Ferreri, Demuir, Gary Caos, a valja istaknuti službene remixe za domaća imena glazbene scene; Detour, Ivanu Kindl, Nipplepeople, Krankšvester, Marija Huljeva, Mangroove, Artemiju Jelas i Annu Moor.

KRAUNDLER – koprivnički DJ i producent koji često istražuje novu tehnologiju za puštanje i kreiranje glazbe. U posljednje vrijeme je predan vlastitoj glazbenoj produkciji, koja je često uvrštena u top 10 na području Adria regije, a nedavno je uvršten u top 40 producenata regije. Izdaje na etiketama kao što su Black Square Recordings i Reload Records koji je u vlasništvu The Yellowheadsa iz Španjolske. Iza sebe ima preko 300 nastupa u mnogim značajnim regionalnim klubovima kao i festivalima od kojih možemo istaknuti: Sea Dance Festival, Future Sound of Zagreb i Forestland Festival.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop